Baldur's Gate [8]

Kun aloitat moninpelin Candlekeepissä, suorita kaikki pienimuotoiset tehtävät eli esimerkiksi vartijoiden tai muiden hahmojen antamat hommat. Niistä kaikista saa kokemusta. Kun olet suorittanut kaikki tehtävät, exporttaa hahmosi. Lopeta sitten peli ja aloita uusi, johon tuot saman hahmon. Nyt pääset aloittamaan pelin sillä kokemusmäärällä minkä sait pienistä tehtävistä. Kikkaa voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa. Aloituspaikkana toimivan majatalon toisesta kerroksesta löytyy arkku, jossa on tuhannen kultarahan arvoinen jalokivi. Lukon saa auki joko tarpeeksi taitavalla varkaalla tai tarpeeksi voimakkaalla soturilla.

Seuraavalla tavalla esineitä voi monistaa moninpelissä. Exporttaa hahmo, jolla on tavarat joita haluat monistaa, vapaaseen paikkaan (slot). Tuo sitten hahmo pelin aikana mukaan niin monta kertaa kuin haluat. Jokainen tuotu hahmo on identtinen tavaroitaan myöten.

Moni on varmaan huomannut, että kun on hakenut Minscin ja Dynaheirin porukkaansa ei enää voi hakea Edwiniä, koska Edwin hyökkää ryhmän kimppuun. Ratkaisuna on se, että ennen kuin haet Edwinin, tapa Dynaheir. Kun Edwin sitten on mukana, käy jonkun papin luona herättämässä Dynaheir henkiin. Näin Edwin ja Dynaheir ovat sulassa sovussa keskenään.

Lisää aiheesta