Battlezone 2: Combat Commander

Seuraavassa vinkkejä pelin eri tehtäviin.

This is Not a Drill (Pluto): Jos sinulla on ongelmia tässä pelin ensimmäisessä tehtävässä, se johtunee siitä, että peliohjaimesi ei ole kunnolla asetettu. Säädä siis ohjaimesi siten, että mäiltä hyppiminen ja vihollisten tulittaminen streiffaamalla onnistuu mukavasti. Lopuksi sinun pitäisi pystyä ottamaan hengiltä vaadittavat kaksi Scionin vartijaa.

A Simple S and R (Pluto): Mikäli Scionin vartijat tekevät Shabayevin rakentajan suojelemisen vaikeaksi, seuraava auttanee. Tulita aina vartijoista sitä, joka hyökkää ensimmäisenä, jotta saat sen pakosalle hetkiseksi. Tee sen jälkeen sama toiselle. Vähän ajan päästä vartijat tulevat takaisin, jolloin toista sama juttu uudelleen.

We Have Hostiles (Pluto): Alussa kun olet tullut ulos tunnelista ja tappanut ensimmäisen Scionin hardwarerosvon, suuntaa takaisin tunneliin. Tunnelin sisäänmenokäytävän alussa, ennen alaspäin menevää ramppia, poimi vasemmalla oleva purppuran värinen ase. Se auttaa huomattavasti.

Dark Planet (Dark Planet): Kun kohtaat vartiotykkitornien ympyrän, Shabayev antaa varoituksen ja kehottaa pakenemaan. Kun olet päässyt kohtalaisen matkan päähän, voit hypätä ulos ja käyttää tarkka-ampujan taitojasi. Pystyt hoitamaan kaukaa jokaisen tornin. Tuo lähistölle kuitenkin yksi scoutti, jos jokin yksittäinen Scionin vartija yrittää seurata sinua. Mikäli onnistut urakassasi, saat kehut komentajalta.

Through the Looking Glass (Mire): Käytä ensin recycleriäsi ja viritä yksikkösi asemiinsa juuri siellä, missä olet heti alussa. Takanasi on scrap pool ja vihollinen hyökkää yleensä pohjoisesta. Pystytä kaksi tykkitornia recyclerisi ympärille, jotta saat turvattua asemasi samalla kun rakennat muut komentajan määräämät yksiköt.

Rumble in the Jungle (Mire): Senkin jälkeen, kun olet pelastanut Shabayevin ja kuullut lauseen "we got to stop meeting like this, people will talk", tehtäväsi ei ole ohi ennen kuin olet putsannut koko kartan vihollisista. Olet myös saattanut suorittaa tehtävän tavoitteet käänteisessä järjestyksessä, jolloin tavoite käyttää APC:ta ei ole muuttunut.

Snow Blind (Bane): Ensinnäkin, älä rakenna juuri muuta kuin päivitetty extractor, kaksi tykkitornia ja ehkäpä yksi scoutti. Mene saattueelle niin pian kuin pystyt rakentamisen jälkeen. Toiseksi, kun olet jäänyt loukkoon ja sinun pitäisi palata takaisin viimeisenä tavoitteena, kulje korkeilla kukkuloilla polun länsipuolella, niin pääset perille turvallisesti. Vältä vihollisten polkujen käyttämistä, niin säästät paljon aikaa ja vaivaa.

On Thin Ice (Bane): Ohjataksesi recyclerin jään läpi, käske sitä seuraamaan sinua ja tee seuraava temppu hiiren kursorin kanssa. Käske recycleriä asettumaan johonkin paikkaan ja pidä kursori maahan suunnattuna. Punaiset ja vihreät paikat ovat turvallisia ylittää. Vaihda sitten laajempaan näkymään ja ohjaa recycleriä hitaasti. Jos viholliset uhkaavat jossakin vaiheessa, aseta recycler johonkin kunnolliseen paikkaan aivan eteesi. Tuhoa sen jälkeen viholliset ja aloita temppu alusta.

Jos sinulla on vaikeuksia saada transporttia viimeisen tavoitteen määräämään paikkaan, tee näin. Laita tykkitornit suojaamaan tukikohtaa, kaksi päivitettyä extractoria lähelle tukikohtaa ja tykkitornit suojaamaan myös niitä sekä lopuksi rakenna vielä relay bunker. Laita transportti tukikohtasi itäosiin, koska viholliset tulevat aina lännestä, eli polulta joka vie haluamaasi paikkaan. Mene bunkkeriin. Rakenna tykkitornien ketju recycleriltäsi aina drop shipille. Tämä tarkoittaa tykkitornien tekemistä ja niiden käyttöönottoa jatkuvasti matkalla vapauteen. Sinun täytyy olla nopea ryhmitysnäppäinten kanssa, koska funktionäppäinten vapauttaminen uusia torneja varten on jatkuvasti tarpeellista. Monet tornit tulevat tuhotuiksi, mutta ketju loppujen lopuksi päihittää vihollisen. Kun pääset lähelle drop shipiä, hyppää ulos bunkkerista ja käske transporttia menemään kohteeseensa. Suojaa sitä vielä matkan varrella.

Lisää aiheesta