Bugs Bunny: Lost In Time

Mahdollisimman paljon porkkanoita: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, neliö, neliö ja ympyrä. Koodi toimii ruudussa, jossa valitaan aika tai pelitaso.

Mieleinen pelitaso valitaan seuraavasti: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, neliö, neliö, neliö pelitason tai ajan valintaruudussa.

Kaikki ominaisuudet: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, neliö, ympyrä ja neliö pelitason tai ajan valintaruudussa.

Täydet energiat: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, neliö, ympyrä ja ympyrä pelitason tai ajan valintaruudussa.

Ylimääräinen avain: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, ympyrä, neliö ja neliö ajan tai pelitason valintaruudussa.

Loppuvideopätkät: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, ympyrä, neliö ja ympyrä ajan tai pelitason valintaruudussa.

Toisenlaiset loppuvideopätkät: pidä L2 ja R1 pohjassa, ja paina x, neliö, R2, L1, ympyrä, x, ympyrä, ympyrä ja neliö ajan tai pelitason valintaruudussa.

Lisää aiheesta