Burn Zombie Burn! (PS3)

Robotron-koulukunnan Burn Zombie Burn! -räiskintä on nimensä veroinen, sillä pelin jippona ovat palavat zombit. Mitä useampi elävä kuollut on liekeissä, sitä suuremmaksi pistekerroin nousee. Pisteitä irtoaa zombeja tappamalla, mutta jos listit palavan zombin, kerroin laskee. Jotta homma ei olisi liian helppoa, roihuavat zombit rahjustavat leveäleukaista punaniskasankaria kohti nopeammin kuin tavalliset. Zombilauman täytyy olla aina osittain liekeissä, muuten räiskintä on ennätys- ja etenemismielessä turhaa.

Vaniljatason zombien kuritusvälineet ovat revolveri ja polttolamppu. Maastoon ilmaantuu tasaisin väliajoin järeämpää kalustoa, kuten konepistooli, haulikko ja minitykki. Pesismaila, moottorisaha ja braindeadahtava ruohonleikkuri ovat tehokkaita lähitaisteluaseita. Kuukahtaneista peruszombeista irtoaa TNT-pommeja ja palavista zombeista niiden päivityksiä. Järeämpää aseistusta tarvitaan, sillä pistoolin kuteja uppoaa yhteen zombiin kourallinen ja vastustajia on pahimmillaan satakunta.

Zombimassojen seassa väijyvät myös tavallista vaarallisemmat otukset. Tutuun pukeutuneet balettizombit kieppuvat lennokkaasti kohti, quarterback-zombit rynnivät kuin härät, hälytysvalopäät räjähtävät kosketuksesta ja vuorenpeikkomaisten jättizombien tulipierut leviävät laajalle alueelle.

Zombeja listitään useilla erilaisten teemojen mukaan rakennetuilla areenoilla ja kaveri pääsee teurastukseen mukaan jaetulta ruudulta. Daisyn pelastuksessa suojellaan jenkkiletukassa istuvaa tyttöystävää. Kenttä muuttaa taistelun luonnetta, sillä Daisy kiinnostaa zombeja enemmän kuin pyssymies.

Vaikka Burn Zombie Burn! ei ole taiteellisesti ja teknisesti mitenkään erikoinen tapaus, palaviin zombeihin perustuva ovela pistesysteemi vie kokonaisuuden reilusti plussan puolelle. Doublesixin zombimättö on hektistä ja taktista näkemystä vaativaa räiskintää.

82