Caesar 3 [2]

Jo muinaiset roomalaiset huomasivat, ettei kaupunki pysy pystyssä ilman käteistä. Jos rahapula alkaa uhata, löytyy apu näistä kahdesta keinosta. Caesar 3 -hakemistossa on tiedosto nimeltä C3--MODEL.TXT. Kun sen avaa, löytyy sieltä kaikki arvot pelin rakennuksille.

Ensimmäinen osa on nimeltään All Buildings, jossa on erilaisia numerolistoja kuten esimerkiksi: 39, Gardens, {,12,3,1,-1,3,0,0,0,},

Sulkeiden sisällä olevista numeroista ensimmäinen (tässä siis 12) on rakennuksen hinta ja muut muita arvoja. Esimerkiksi hinnaksi voi muuttaa --1000, jolloin jokainen kyseisenlainen rakennettu rakennus kartuttaa kassaa tonnilla.

Seuraavaa kikkaa taas voi käyttää, kun saa mahdollisuuden mennä senaattiin. Paina senaatissa emperor-ikonia, ja laita omaksi palkaksesi 500 denaaria (Caesar's wage). Muutaman kuukauden kuluttua, kun varasi ovat kasvaneet vaikkapa 3000:een, mene taas senaattiin. Paina give to city -ikonia ja sitten all-nappulaa. Nyt voit painaa give-nappulaa niin monta kertaa kuin haluat, ja annat aina saman summan kaupungille. Kaupungin kassa karttuu näin todella muhkeaksi, mutta oma tilisi toisaalta menee vastaavasti miinukselle. Sillä ei kylläkään ole niin paljoa väliä.

Lisää aiheesta