Castevania: Symphony of the Night

Alucardin erikoisliikkeet:

Hellfire (15 MP): ylös, alas, alas-oikealle, oikealle ja neliö.

Summon Spirit (5 MP): vasemmalle, oikealle, ylös, alas ja neliö.

Soul Steal (50 MP): vasemmalle, oikealle, alas-oikealle, alas, alas-vasemmalle, vasemmalle, oikealle ja neliö.

Dark Metamorphosis (10 MP): vasemmalle, ylös-vasemmalle, ylös, ylös-oikealle, oikealle ja neliö.

Tetra Spirits (20 MP): ylös kahden sekunnin ajan, sitten ylös-oikealle, oikealle, alas-oikealle, alas ja neliö.

Wolf Charge (10 MP, pitää omistaa "skill of wolf" ja olla susimuodossa): alas, alas-oikealle, oikealle ja neliö.

Sword Brothers (30 MP, pitää käyttää "Sword familiaria"): alas, alas-oikealle, oikealle, ylös-oikealle, ylös kahden sekunnin ajan, alas ja neliö.

Wing Smash (8 MP, pitää olla lepakkomuodossa): pidä X alhaalla, paina ylös, ylös-vasemmalle, vasemmalle, alas-vasemmalle, alas, alas-oikealle, oikealle ja päästä X irti.

Päihitä Doppleganger (kaksoisolento) helposti: Lyö Dopplegangeria niin, että hän putoa nurkkaan. Hyppää hänen päälleen ja hyökkää. Doppleganger loikkaa jatkuvasti miekkaasi. Temppu toimii sekä Light että Dark Castle Dopplegangeriin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää toisessa linnassa Medusa Shieldiä. Lyö Dopplegangeria kilvellä ja hän muuttuu kiveksi. Käy päälle kunnes hän muuttuu takaisin lihaksi ja käytä kilpeä uudestaan.

Päihitä Galamoth helposti: Etsi Alucard Shield ja Shield Rod. Käytä molempia. Kun Galamoth alkaa nousta, aktivoi Shield Rod kombo (neliö + ympyrä). Kun Alucard lopettaa välkkymisen, ryntää kohti Galamothia niin että vain Alucard Shield osuu hänen jalkaansa. Galamoth menettää runsaasti kestopisteitä. Voit mättää hänet maahaan jopa kahdeksassa sekunnissa!

Bonusbiisi: Laita Castlevanian CD tavalliseen soittimeen ja soita raita kaksi.

Helppoa kokemusta: Pelaa normaalisti kunnes olet saanut lepakko-apurin (bat familiar). Mene seikkailun alkuun, eli sinne missä zombit nousevat maasta jatkuvasti. Mene portaille siihen paikkaan mihin zombit eivät ylety ja aktivoi lepakko. Katso zombien suuntaan jotta lepakko alkaa tappamaan niitä. Sekä lepakko että Alucard saavat kokemusta ilman että tarvitsee tehdä mitään muuta.

Tutki käänteislinnaa: Kun olet voittanut Richter Belmontin Dracula's Keepissä, näet pelin lopun. Tämä on kuitenkin "huono" loppu, eli olet nähnyt vain puolet pelistä! Varmista että olet saanut molemmat sormukset (ring) Marialta päästäksesi todelliseen loppuun.

Ensimmäisen saat Succubukselta Nightmare-kentällä. Toinen on katedraalin (Cathedral) piikkihuoneen takana. Tarvitset SpikeBuster panssarin katakombeista (Catacombs). Laita molemmat sormukset päälle kellohuoneessa ja lattia avautuu. Alhaalla odottaa jälleen Maria. Hän antaa sinulle tärkeätä tietoa. Kun tämä on tehty, mene Dracula's Keeppiin tapaamaan Richteriä. Hän hyökkää kimppuusi, mutta nyt näet vihreän kuulan leijuvan hänen yläpuolellaan. Hyökkää kuulan kimppuun, mutta älä tapa Richteriä. Sword Companionista on apua tässä vaiheessa. Hetken hyökkäilyn jälkeen kuula hajoaa ja paljastaa velho Shaftin! Samalla Richter vapautuu Draculan hengen otteesta.

Alucard käskee Richteriä sekä Mariaa pakenemaan kun pilvet pyörivät ja avautuvat paljastaen peilikuvan linnasta. Shaft pakenee sinne ja Alucard seuraa. Luulet tietäväsi missä kaikki on, mutta muutama tärkeä paikka onkin muuttanut muualle ja viholliset ovat rankempia.

Neljä erilaista loppua:

1. Mene linnan torniin ja päihitä Richter tapaamatta Mariaa. Alucard pakenee tuhoutuneesta linnasta sanoen muutaman asian ennen palaamistaan ikuiseen uneen.

2. Hanki Holy Glassesit ja päihitä Richter. Myös Maria on paennut ja hän kertoo jatkavansa tutkimuksiaan selvittääkseen mitä Richterille tapahtui.

3. Käänteislinna. Päihitä Dracula alle 200 % tasolla ja näet Marian sekä Richterin odottavan Alucardia linnan ulkopuolella. Maria lähtee Richterin mukaan.

4. Käänteislinna. Hanki vähintään 199,1 % ja Maria lähtee Alucardin mukaan.

Heaven Sword erikoishyökkäys: Voit saada harvinaisen Heaven Swordin Cloaked Knightseiltä. He ovat lentäviä ritareita jotka viskovat miekkoja. Jos Alucardilla on niitä yksi kummassakin kädessä, niin painamalla neliö + ympyrä aktivoituu erikoishyökkays.

Kirjastonhoitajan (librarian) salainen kätkö: Tarvitset Super Jump Relicin päästäksesi kirjastonhoitajan tuolin alle olevalle salaiselle kätkölle. Mene kirjastonhoitajan huoneen alla sijaitsevaan huoneeseen. Siellä on kapea pystysuuntainen tila, josta löytyy Life Max Up, kun hyppäät sinne. Jatka hyppimistä niin, että et osu lattiaan. Varmista, että kirjastonhoitajan tuoli palaa lattialle. Jos teit homman oikein, niin saat Ring of Arcanan. Hetken päästä saat Dracula Tunicin ja lopulta Axelord panssarin.

Salaisia huoneita:

Outer Wall. Mene alas tapaamaan Armor Lordia kun saavut Marble Gardenin suunnasta. Päihitä hänet ja mene vasemmalle. Hakkaa seinää ja saat Pot Roastin. Seiso tilassa 20 sekuntia ja pääset huoneeseen jossa on tavaroita.

Alchemy Lab ja Necromancy Lab: Hakkaa seinää ensimmäisessä ylöspäin menevässä huoneessa. Sisällä on Heart Max Up. Sama toimii käänteislinnan Necromancy Labissa.

Colosseum ja käänteis-Colosseum. Huone jossa on Blade Soldiereita ja Blade Mastereita. Mene ensimmäisen pylvään luokse, käänny vasemmalle ja käytä muutamia kirveitä paljastaaksesi väylän.

Orlox's Quarters ja Akmodan's Chamber: Huone jossa on Spirit Sword. Mene oikealle umpikujaan. Hakkaa seinää saadaksesi muutaman hyvän esineen. Toinen huone löytyy alueen myöhemmästä osasta. Mene alas maahaan ja jatka vasemmalle pihassa jossa on Valhalla Knightseja. Jatka vasemmalle kunnes olet huoneessa jossa on silta. Hakkaa seinän joka osaa kunnes salahuone paljastuu.

Clock Tower ja käänteis-Clock Tower: Huone ennen Birdman-pomoa. Hakkaa oikeanpuoleista seinää huoneen yläosassa.

Kuoppa katakombeissa: Käytä Demon-apuria kytkimen kääntöön Cerbera-pomon jälkeen.

Lisää aiheesta