Championship Manager 3 [2]

Jalkapallofanit ovat jo pitkään päässeet parhaiten rakentamaan oman näkemyksensä mukaista joukkuetta Championship Manager -sarjan avulla. Kolmannessa osassa kaikkea on enemmän, myös suomalaispelaajia. Rahapula saattaa kuitenkin nousta unelmajoukkueen kasaamisen esteeksi, joten hanki joukkueesi vahvistukseksi seuraavat pelaajat, koska he tulevat olemaan joko heti tai ainakin lähitulevaisuudessa huippupelaajia, joiden hintalappu myyntivaiheessa on varsin kelvollinen. Nämä pelaajat tottelevat nimiä Vance Warner, David Woozley, Dean Chandler, Malcolm Christie ja Carl Laurie.

Jos haluat pelaajia ilmaiseksi, tee seuraavasti. Valitse pelaaja, jonka haluat ostaa. Tee tarjous, joka on kaksi kertaa miehen myyntiarvo. Kun myyvä joukkue hyväksyy tarjouksesi, mene muuttamaan tarjouksesi nollaksi, ja tämän jälkeen paina Cancel.

Päästäksesi valmentamaan maajoukkuetta, ei sinun tarvitse käyttää vuosia maineen luomiseen, vaan se onnistuu myös pienellä kikkailulla. Kirjoita ensin nimesi ja valitse kansallisuutesi. Sen jälkeen valitse haluamasi maan liigasta jokin joukkue. Tämän jälkeen valitse tästä joukkueesta kuka tahansa pelaaja, joka on oikeaa kansallisuutta eli Englannin kohdalla yhdistelmä olisi vaikkapa Liverpool ja Michael Owen. Seuraavaksi klikkaa pelaajan kansallisuutta, joka tuo esille maajoukkueen listan. Tämän jälkeen paina yksinkertaisesti Take Control -nappulaa.

Lisää aiheesta