Chase the Express

Piilotetut videopätkät: Odottele otsikkoruudussa (Title Screen), kunnes peli alkaa pyörittämään videoita.

Useat loput: Toimintasi seikkailun kuluessa vaikuttaa loppuratkaisuihin, joita on yhteensä seitsemän erilaista. Paras loppu on Scenario A Paris, France.

Hanki Scenario A: Pura kakkosvaunun (Car 2) kolme pommia käyttämällä mikrofilmien kuvatiedostoja. Palaa kakkosvaunun alkuun ja kiipeä tikkaita. Mene seuraavalle ovelle lämpösillan yli ja tapa vartija. Kiipeä toisista tikkaista ja pääset ykkösvaunuun (Car 1). Käytä talletuslaatikkoa. Ota rynnäkkökivääri (Assault Rifle), kranaatinheitinlaajennus ja kranaatteja. Tarvitset tilaa niitä varten, joten hankkiudu eroon turhista pyssyistä, mutta pidä tupakkiaski, ensiapusarjat ja levyke. Mene portaita pitkin ylös ja ohjauspaneeli ilmaantuu. Lue paneelin muistio. Tallustele paneelin vasemmalle puolelle ja käännä vipua irrottaaksesi ykkösvaunu junasta. Yhdistä rynkky ja heitin sekä painele vaunusta ulos. Vaunun edessä on pommi. Paina mieleesi tupakkiaskin runo ja pura pommi. Mason hyökkää helikopterillaan. Vedä kranaatinheitin esiin ja räiski kunnes hänet on päihitetty.

Erikoistaso: Hanki skenaario A, eli Pariisi Rookie-, Normal- tai Expert-vaikeustasolla. Erikoistasolla on loppumattomat ammukset.

Loppumattomat ammukset: Pauseta peli ja paina L1, L2, R1, R2, neliö, X, X. Jos teit koodin oikein, kuulet kirkaisun.

Tason ohitus: Pauseta peli ja paina L1, R1, X, ympyrä, neliö.

Lisää aiheesta