Clive Barker's Undying

Seuraavassa ohjeita vanhalla hautausmaalla seikkailemiseen. Alussa seisot avoimen hautakammion ulkopuolella, josta juuri kiipesit ulos. Edessäsi on useita hautakiviä, kun kerran hautausmaalla ollaan. Kun katsot ylöspäin, näet ristin päällä omituisen vihreän esineen. Se on ikivanha kiehkura, jolla manaa pystyy saamaan takaisin entistäkin nopeammin. Et kuitenkaan pääse sen luokse siitä hautausmaan osasta, missä juuri nyt olet.

Laita ensin päälle invoke-loitsu (paras ystäväsi täällä) ja jatka matkaa eteenpäin. Heti vasemmalla maassa oleva luuranko ei herää henkiin ja hyökkää kimppuusi, mutta muualle hautausmaahan johtavan holvikäytävän lähellä oleva luuranko herää (ja hyökkää). Käytä invokea luurangon hoitamiseen.

Jatka matkaasi holvikäytävän läpi ja pääset saarelle, joka on meren ympäröimä. Käänny vasemmalle ja liiku rakennuksen sitä reunaa pitkin, joka on varjossa ja muita hieman tummempi. Kun seuraat ränsistyneen rakennuksen reunaa, toinen luuranko ilmestyy hautakiven alta. Käytä jälleen invokea ja jatka matkaasi ilman hädän päivää. Lopulta pääset rakennuksen oikealle puolelle, jossa seinä on jälleen auki. Mene sisälle raunioihin invoke valmiina, sillä kaksi luurankoa herää henkiin ja yrittää toimittaa sinua manan majoille. Päästä ne hengiltä.

Suuntaa rauniohuoneen kulmaan. Nurkassa olevan kauimmaisen hautakiven luona on laatikko, jossa on paljon kaivattuja luoteja sekä terveyspakkaus. Eikä siinä vielä kaikki. Käänny kohti jättimäistä ristin muotoista hautaa lähellä paikkaa, mistä sait terveyspakkauksen ja hyppää päästäksesi sen alaosioon. Huomaa, että sinun täytyy seistä kaatuneella hautakivellä maassa, jotta pystyt laskeutumaan suuremmalle kivelle. Hyppää siltä kiveltä varovasti vieressä olevalle tavalliselle hautakivelle, joka on hieman korkeammalla. Sinun täytyy laskeutua aivan haudan koholla olevaan yläosaan, jotta pystyt tekemään seuraavan hypyn.

Kun seisot tavallisen hautakiven päällä, käänny takaisin kohti suurta ristihautakiveä, jossa juuri olit ja hyppää tällä kerralla sen päälle. Kun onnistut siinä, hyppää raunioituneen rakennuksen seinälle. Kulje seinää pitkin vasemmalle ja rakennuksen kahden suuren jäljellä olevan seinän välistä. Jatka matkaa sinne, missä näit aikaisemmin vihreän kiehkuran. Hyppää sen päälle ja ole iloinen, sillä onnistuit juuri saamaan hyvin hankalasti saatavilla olevan esineen.

Olet sen jälkeen jälleen huoneessa, josta läpäisit hautausmaan. Käänny holvikäytävästä oikealle ja suuntaa suoraan eteenpäin kohti vettä. Kaukana oikealla on enemmän hautakiviä ja luurankoja, mutta sinne ei kannata mennä, koska siellä ei ole mitään tähdellistä. Jos luurangot yrittävät hidastaa matkantekoasi, älä säästele invokea. Saaren päässä on laituri ja pieni kanootti. Hyppää kanootin kyytiin, niin soudat automaattisesti seuraavalle alueelle.

Lisää aiheesta