Colony Wars: Red Sun

Tässä apuja Thunderbowlin voittamiseen.

Thunderbowlissa vastustajat ovat kovia, joten taktiikka pitää olla kunnossa. Tehtävän alkaessa odota muun kolmen aluksen kasaantuvan ja lennä lähemmäksi. Ammu muutamia ohjuksia, mutta älä ryntää keskelle kahakkaa. Muista lentää matalalla, sillä puolueettomat lasertornit tähtäävät ylös. Älä koskaan nouse korkealle.

Päärakennusta kiertäessä saat välillä tulitettua muita, etkä joudu helposti kahakoihin. Varaa useampi flare mukaasi, sillä vastustajien aseet ovat huippuja ja ne heittävät sinut korkealle lasertornien syötiksi. Kun huomaat, että vastustajalla on energia vähissä, keskitä tulituksesi siihen ja väistele muiden luoteja. Viholliset tuhoavat tehokkaasti toisiaan, mutta ei kannata jäädä ihailemaan maisemia. Ole aina liikkeessä ja ammu aina vastustajan ollessa tähtäimessä.

Kun on enää yksi vastustaja lähellä pitää osata taktikoida. Enää et voi piileksiä. Taktiikka kannattaa valita energian mukaan.

Energia vähissä: kierrä ympäri päärakennusta matalalla ja vastustaja tulee perässä. Käänny nopeasti käyttämällä L2- ja R2-näppäimiä. Ammu takaa-ajajaa hurjasti ja yritä päästä sen taakse. Jos onnistut, voitat varmasti, sillä vastustajalla harvoin on ohjuksia jälellä.

Paljon energiaa: käytä ohjuksia ja ammu paljon. Päärakennuksen kiertotaktiikka toimii myös tässä, mutta varo joutumasta korkealle.

Lisää aiheesta