Command & Conquer: Red Alert 2 [7]

Tässä on hyvä hyökkäystaktiikka Skirmish-pelien korealaiselle joukkueelle. Rakenna aluksi muutama voimalaitos (6-8 riittänee), jottei niitä tarvitse myöhemmin lisäillä. Rakenna seuraavaksi Ore Refinery, jotta rahansaantisi on turvattu. Sitten rakenna Barracks ja jos lähellä on Tech Buildingeja, lähetä niihin insinöörejä valtauspuuhiin. Seuraavaksi ovat vuorossa War Factory (rakenna ylimääräinen Chrono Miner) ja Battle Lab. Rakenna vielä lopuksi Weather Controller ja SpySat Uplink sekä, jos haluat, Ore Purifier. Puolustuskaluston määrä on päätettävä kartan ja oman sijainnin perusteella.

Ala seuraavaksi rakentaa Airforce Command Centereitä (3-5) ja täytä ne Black Eagleillä. Laita Weather Storm raivoamaan vastustajan voimalaitoksien päälle niin että puolustusjärjestelmä kaatuu (neukuilla sen näkee Tesla Coilien sammumisesta). Sen jälkeen lähetä Black Eaglet Construction Yardin ja War Factoryn kimppuun. Kun nämä on tuhottu, vastustaja ei voi enää rakentaa uusia rakennuksia, ja voit rauhassa lopettaa hänet.

Tekniikka toimii luultavasti myös muilla Liittoutuneilla, mutta Harriereita pitää olla reilusti enemmän.

Lopuksi vielä hyvä kikka Kirovien pysäyttämiseen. Laita Patriot Missileitä tukikohtasi ympärille ja kun huomaat Kirovien saapuvan, lähetä vähintään viisi Rocketeeria vastaan. Kirovit eivät voi tehdä niille mitään ja hitautensa takia ne eivät pääse edes pakoon.

Lisää aiheesta