Crash Bandicoot 3: Warped

Hot Coco -bonuspelitaso: Siirry tasolle 14, ja ratsasta noin puoliväliin asti. Huomaat kyltin, jossa näkyy muukalaisen tienylitys vasemman käden puolella. Törmää päin kylttiä, ja pussimäyrän matkailut suuntautuvat seuraavaksi pelitasolle 31. Eggipus Rex -bonuspelitaso: Siirry tasolle 11, ja hyppää ratsaille. Jatka kunnes saavut alueelle, missä suurikokoinen dinosaurus alkaa jahtaamaan Crashiä. Anna toisen otuksen napata Crash kiinni, ja karvainen ystävämme pomppii tasolle 32. 105 prosentin onnistuminen: Kerää kaikki esineet sekä jalokivet, mukaanlukien bonuspelitasojen jalokivitarjonta esineineen. Reliikit on kerättävä vähintään kultaisina tai platinaisina. Lähesty sitten Crashin siskoa tallennuspaikan lähellä, ja löydät kirkkaan jalokiven. Vie kivi hienon ilotulituksen tuntumaan, ja olet vetäissyt pelin läpi 105 prosenttisesti. Jos tarvitset apua, paina kolmio + ympyrä + x + neliö. Näin saat välittömästi Uka Ukan, mutta temppu voidaan tehdä vain kerran kutakin elämää kohti.

Lisää niksejä luvassa. Aloita peli tasolta 11. Mene tasolla loppuun saakka, ja käytä tuplahyppyä keltaisen jalokiven yllä. Nyt hyppää vielä tuplat metalliseinän yli, ja kokonaista viisi elämää on sinun. Lisäelämiä löytää toki muualtakin. Vesiurheilun aikana kannattaa esimerkiksi suunnata hyppy merirosvojen laivalle.

Cortexilla on oma salainen hengailupaikkansa. Sen löytää kunhan on pelannut ensin pelin läpi. Käytä Core X:stä löytämiäsi nopeuskenkiä ja kerää viisi reliikkiä. Siirry sitten avaruusaluksen keskelle, ja katso mitä tapahtuu. Tätä temppua ei suositella perheen aivan pienimmille lapsille tai heikkohermoisille.

Lisää aiheesta