Cutthroats

Älä koskaan laske purjeita kesken taistelun, siitä kun ei ole mitään hyötyä. Ohjattavuus on aina tärkeää, kun pitää saada toinen kanuuna suunnatuksi vihollista kohti niin pian kuin mahdollista. Ryöstä ensiksi kaupunkeja saadaksesi riittävästi rahaa, jotta pystyt ostamaan pienen laivan ja pääset ottamaan muista paateista mittaa. Noin 1500 kultakolikkoa pitäisi riittää.

Ennen kuin aloitat meritaistelujen sarjan, palkkaa niin monta merimiestä kuin saat mahtumaan laivaan. Tarvitset niitä laivanvaltauksessa heikkojakin vastuksia vastaan.

Ennen ryöstösaaliin jakamista seikkailun loppumisen merkiksi, käy vielä yhdessä meritaistelussa tapattamassa muutama merimies ja hakemassa vielä hieman lisää kilisevää. Tämän jälkeen jaossa tulee mukavasti isommat kultasaaliit miestä kohden.

Kun hyökkäät laivan kimppuun, aloita valitsemalla Chain Shot ja tuhoa purjeita muutaman kierroksen ajan hidastaaksesi vastustajaa. Tämän jälkeen peräänny hieman ja vaihda Grape Shoteihin ja nuiji vihollislaivan kantta, jotta saat harvennettua vastustajan miehistöä. Kun olet saanut tehdyksi riittävän määrän iskuja, aloita laivan valtaus. Tykkitulen jäljiltä todennäköisyys on sinun puolellasi.

Asiat saattavat sujua helpommin jos pysyttelet vain yhdessä laivassa ja parantelet sitä ennemmin kuin rakennat massiivista laivastoa. Kaiken muun lisäksi miehistömäärä pysyy paremmin kurissa ja saalisosuudet isompina. Kun saat vihollislaivan heiluttamaan valkoista lippua, ota se haltuusi ja vie satamaan myytäväksi. Älä pakota miehistöä taistelemaan oman lippusi alla, sillä he tulevat vain kapinoimaan mitä ikävimmillä hetkillä. Jos menet taisteluun useilla laivoilla, voit hallita kaaosta ohjaamalla johtolaivaa ja antamalla muut tietokoneen kontrolliin.

Lisää aiheesta