Darkstone [2]

Tason 20 lopussa henkiin heräävät templarit saattavat aiheuttaa päänvaivaa, mikäli niitä vastaan lähtee taistelemaan. Helpompi tapa on kuitenkin jättää toinen hahmo käytävään, jossa on sulkeutuvaa ovea kontrolloiva vipu, ja käyttää toista hahmoa hakureissuun. Kun portti sulkeutuu, toinen hahmo voi avata sen, päästää kaverin turvaan ja sulkea sen tämän jälkeen templarien nenän edestä.

Mikäli kokemuspisteitä haluaa, voi templarit vaaratta tappaa oven lävitse esimerkiksi magic missileillä. Kannattaa tosin varata paljon manapulloja, sillä homma kestää kauan...–mä

Kätkettyä biisiä pääsee kuuntelemaan, kun yksinpelissä heittää kolikoita keskellä kaupunkia olevan bardin astiaan. Ylimääräistä kultaa himoitsevien kannattaa puolestaan tehdä seuraavasti. Aloita uusi peli ja anna kaikki rahat henkilöltä toiselle. Aloita sitten uusi peli ja valitse rahojen haltija toiseksi hahmoksi, jonka lisäksi luo täysin uusi hahmo. Siirrä nyt 1500 kultarahaa uudelta hahmolta rahojen haltijalle. Toista niin kauan kuin haluat.

Lisää aiheesta