Darkstone [4]

Musiikkia: Heitä yksinpelissä kaupungin keskellä majailevalle bardille kolikoita.

Loitsi nopeasti: Kun käytät maagia (Mage) taikomiseen, kävele vihollista kohti. Voit tarpoa myös poispäin. Valitse loitsukomento vikkelästi kävelyn aikana ja loitsuanimaatio ohitetaan.

Myyntivoittoja: Korjaa myyntiin menevät esineet ja saat niistä yleensä enemmän rahaa.

Päihitä viimeinen pomo helposti: Katso Draakin muutos. Tee taikaovi (Magic Door) -loitsu (Spell) heti, kun videopätkä on loppunut ja siirry takaisin kaupunkiin. Osta näkymättömyys (Invisibility) -loitsukääröjä ja hanki manaa sekä parannuslitkuja.

Älä palaa Draakin luo taikaovesta, vaan käytä Start-valikkoa, jonka avulla voit vierailla viimeksi käydyissä paikoissa. Valitse Town Exit ja warppaa sinne. Tee näin kaupunki kerrallaan kunnes pääset takaisin Draakin luolalle. Tallustele porttien lähelle. Muuta sankari näkymättömäksi ja käytä Time Orbia, ennen kuin Draak huomaa hänet.

Taikaovi on edelleen paikoillaan. Hipsi Draakin luokse, joka on selin sankariin nähden. Tuppaudu niin lähelle kuin pystyt, paina X pohjaan ja hyökkää Draakin kimppuun. Tarkkaile Time Orbin laskuria. Kun aikaa on jäljellä noin kymmenen sekuntia, juokse takaisin taikaovelle ja warppaa kaupunkiin. Loikkaa valikon avulla ulos tasolle 29 ja lataa Time Orb. Painu takaisin Draakin luokse. Toista keikka kunnes hän kuukahtaa. Käytä taikaovea vain kaupunkiin palaamista varten.

Lisää aiheesta