Diablo 2 [16]

Jos olet Paladini, saat helppoja tappoja salaisessa lehmätasossa, kun omistat hyvän Thorns-tason. Voit myös palkata leiristä apurin (hire) ja antaa hänellekin Thorns-taidon. Näin ollen lehmät tappavat itse itsensä vieläkin nopeammin.

Oletko väsynyt saamaan vain roskaa Gamblatessa tai Imbuen käytössä? Jos olet, tämä sopii sinulle (toimii vain yksinpelissä). Ensin mene Diablo IISave-hakemistoon ja etsi kaikki hahmosi tiedostot. Paina Ominaisuudet/Properties ja ruksaa jokaiseen tiedostoon Read only/Vain luku. Ja eikun gamblaamaan. Jos saat huonon esineen tai sellaisen, joka ei miellytä sinua, lopeta pelisi ja aloita alusta. Koska olet kirjoitussuojannut tiedostosi, Diablo II ei voi kirjoittaa niihin, mikä tarkoittaa samaa kuin et olisi edes tallentanut.

Siinä vaiheessa kun saat gamblattua jonkun hyvän tavaran, paina vain alt + tab piilottaaksesi Diablo II -ikkunan ja mene uudelleen Save-kansioosi ja ota Read only/Vain luku pois päältä ja palaa peliisi. Temppua kannattaa käyttää myös Act III:ssa, vaiheessa, jossa Ormus antaa sinulle Rare-sormuksen.

On olemassa sellainen kombinaatio Horadric Cubeen, joka lisää mahdollisuutta löytää +1/+2 kaikkiin taitoihin -amuletti (+1/+2 to all skills). Tämä antaa noin 80 % enemmän mahdollisuuksia löytää sellainen. Kombinaatio on kaikessa yksinkertaisuudessaan 3 Perfect Skulls -esinettä ja mikä tahansa amuletti (uniikki ei kelpaa).

Lisää aiheesta