Diablo 2 [4]

Seuraavassa on lähes idioottivarma keino tappaa loppuviholliset (ja muut pahat vihollisotukset). Kun tulet vihollisen luo, laita heti aluksi Town Portal viereesi. Tämän jälkeen hakkaat/räiskit vihollista niin paljon kuin pystyt. Jos satut kuolemaan, ei hätää. Paina esciä niin pääset suoraan kaupunkiin. Tämän jälkeen voit mennä portaalista läpi vihollisen luokse, jonne teit TP:n, otat vain kamat ruumiiltasi ja olet taas valmiina tappeluun. Muista laittaa varmuuden vuoksi toinen portaali tullessasi toiseen päähän vihollisen luokse toisen kuoleman varaksi. Jatka samaa taktiikkaa, kunnes saat vihollisen hengiltä.

Olen kuullut valituksia että Hellforgen vartija, Hephasto the Armorer, on erittäin vaikea Paladinilla. Näin tapat Hephaston helposti: Laita paljon kykypisteitä Paladinin Thornsiin (6-7). Tämän jälkeen laita Thorns päälle ja mene Hephaston kimppuun. Thorns on liian voimakas Hephastolle ja hetken kuluttua hän on tappanut itsensä. Voit myös kokeilla edellä mainittua portaalikikkaa.

Jos Diablo II:n päivitys versioon 1.03 sekoitti pelin kontrastit, UnInstalloi peli, asenna uudelleen ja kopioi tiedosto nimeltä d2glide.dll turvaan. Seuraavaksi päivitä peli jälleen versioksi 1.03 ja kopioi vanhempi d2glide.dll tiedosto uuden päälle niin vika korjaantuu.

Lisää aiheesta