Diablo 2 [7]

Helpoin tapa tehdä tehokas Necromancer on laittaa tasoilla 1-6 yksi piste teethiin ja yksi amplify damageen ja laittaa loput holdille. Jätä skeletonit ja skeleton mastery pois laskuista, koska skeletoneilla ei tee mitään myöhemmin.

Tasoilla 6-12 laita yksi piste clay golemiin ja viisi corpse explosioniin, sillä sitä käytetään koko pelin ajan. Tasoilla 12-18 kannattaa jakaa pinnat golem masteryyn ja iron maideniin. Iron maiden on todella hyvä, koska sen ansiosta viholliset tappavat itsensä. Kannattaa tässä vaiheessa käyttää hollilla olevia taitopisteitä, jotta saisit joka tasonnoususta yhden pisteen kumpaankin. Varmista kuitenkin, että sinulla on ainakin 2 taitoa holdilla, kun olet tasolla 18.

Tasolla 18 ota yksi piste bone spearia ja yksi blood golemia. Vaihda bone spear primary-hyökkäykseksesi. Blood golem on paras golemi, koska se imee healthia itselleen ja sinulle. Hyvä kombo on laittaa iron maiden viholliselle, joka taistelee blood golemin kanssa, koska kun vihollinen iskee golemia, se lasketaan golemin iskuksi, jolloin golemi ja sinä saatte healthia. Ota kaikista tasonnoususta ennen tasoa 24 blood golemia, sillä korkean tason blood golem imee joka iskulla suuren määrän healthia, joten sinun ei juuri koskaan tarvitse juoda parantavaa juomaa. Tasoilla 24-30 ota 2 pistettä summon resistiä, josta on rutosti hyötyä loppuvaiheessa. Ota myös 2 pistettä blood golemia ja 2 golem masteryä.

Tasolla 30 ja sen jälkeen ota bone spirittiä, blood golemia ja golem masteryä. Vaihda bone spirit bone spearin tilalle. Ei kannata ottaa fire golemia, koska silloin kun sen saa, niin vihollisilla on kovan luokan tulenkestävyys. Revive on muuten ihan kiva, mutta revive-olennoilla on armottoman huono tekoäly. Näillä eväillä pitäisi nightmare-vaikeustasonkin sujua ilman mielettömiä vaikeuksia.

Lisää aiheesta