Digimon World

Kaikki mitalit (15 kpl):

Grade Cup-mitali: Voita Cupit C, D, B, A ja S. Version Cup-mitali: Voita VER 1, 2, 3, 4 ja 0. Type Cup -mitali: Voita Fire, Grapple, Thunder, Wind, Nature, Cool, Metallic ja Filth. Special Cup -mitali: Voita Dino, Wing, Animal ja Human. 100 Times Win-mitali: Voita mestaruussarja (Championship) sata kertaa. Technique Master -mitali: Kaikki 56 Switch-tekniikkaa ovat hallinnassa. Digimon Master -mitali: Kaikki 61 Digimonia on kasvatettu. Max Abilities -mitali: Digimonin kaikki kyvyt ovat maksimissa. Perfect Curling -mitali: Täydellinen pistemäärä curlingissa. 100 Fish -mitali: Nappaa sata kalaa. Ending-mitali: Läpäise peli. Town Flourishing -mitali: Jijimon sanoo "The town is flourishing", eli olet värvännyt kaikki Digimonit. Card Complete -mitali: Kaikki Digimon-kortit on kerätty. Bits Maxed: Bittejä on kerätty 999 999 kappaletta. 10 Years -mitali: Olet selviytynyt 300 päivää.

Nopeampi harjoittelu (Training): Odota noin kymmenen sekuntia kunnes Digimon aloittaa harjoituksen ja paina ympyrää. Jos homma meni oikein, treeni päättyy, mutta Digimon saa silti tavanomaisen määrän kokemusta (Experience).

Nopea Digivolve: Treenaa Digimonin HP:ta, mutta älä jatka sitä. Toista toimenpide niin monta kertaa kuin pystyt. Homma toimii vain aloittelevalla Rookie-Digimonilla.

Nosta Digimonin iloisuutta (Happiness) ja kuria (Discipline) samaan aikaan: Kun tarjoat Digimonille esineen, jota se ei huoli, käytä Scowl-komentoa. Digimoni ei ala murjottamaan, vaan hyväksyy "tuiman tuijotuksen" (Scowl) ja sen iloisuus sekä kuri nousevat. Jos jompi kumpi ominaisuus on jo maksimissa, toinen ominaisuus saa tuplakorotuksen.

Digivice: Vastaa kyllä (Yes) kun Jijimon kysyy siitä pelin alussa.

Helppoa rahaa: Hanki noin 18 Medium Recoveria ja muutama digisieni (Digimushroom). Mene pakkasmaahan (Freezeland) ja puhu kolmannelle Mojyamamonille. Vaihda digisienet Medium Recovereihin. Palaa ensimmäisen Mojyamamonin luokse ja vaihda Medium Recoverit Sup. Defence Diskeihin. Palaa autopilotilla File Cityyn ja tallustele tavarakauppaan (Item Shop). Myy Sup. Defence Diskit ja saat niistä 2000 bittiä per levy. Toista keikka niin monta kertaa kuin on tarpeen.

3000 bittiä helposti: Mene keskiyöllä (Midnight) Factorial Towniin ja päihitä Platinum-Sukamon. Se pudottaa 3000 bittiä jokaisen matsin jälkeen. Otus ei ilmaannu päivällä.

Loputtomasti digisieniä: Taaperra Kunemonin sängylle (Kunemon's Bed). Mene hieman sen puun yläpuolelle, jossa Kunemon oli nukkumassa ja löydät digisienen. Poistu Kunemonin sängystä. Palaa ja samassa paikassa on uusi digisieni. Temppu toimii loputtomiin.

Lisää aiheesta