Dirt Track Racing

Jopa harjoittelusessiot maksavat, kun pelaat uramoodia. Miksi siis turhaan harjoittelisit urasi aikana? Parempi vaihtoehto on tallentaa ura ja mennä Quick Race -moodiin. Siinä pystyt treenaamaan ja kilpailemaan niin paljon kuin suinkin jaksat millä tahansa radalla, ilman että penniäkään kuluisi korjauksiin tai ilmoittautumismaksuihin.

Koneen ohjaamilla vastustajilla on taipumusta ajautua aivan radan ulkoreunaan jopa suorilla. Tämän ansiosta sinulla on rutkasti tilaa radan sisäreunassa, missä ei ole ketään muita. Koska vielä kurvit sujuvat kaikkein parhaiten juuri sisäreunassa, saatat hyvinkin selviytyä kisoista ilman turhanpäiväistä kolarointia ja törmäilyä.

Voit tietenkin käyttää rutkasti rahaa uusien ja parempien osien ostelemiseen, mutta halvemmalla pääset, kun virität ajokkisi oikein. Papyruksen Nascar-pelien ystävät huomannevat, että hyvin pitkälti samanlaiset viritykset pätevät tässäkin. Muiden kannattaa pitää mielessä, että paras vaihtoehto on säätää auto vasemmalle kääntyvien kurvien varalta.

Vastustajan auton hyödyntäminen hidastamiseen on täysin sallittu tapa ja ehdottomasti myös suositeltava käytäntö. Muita jatkuvasti tökkimällä et tosin saavuta parhaita mahdollisia kierrosaikoja, mutta jos pidät vastustajat ulkopuolellasi, sinulla on jatkuvasti yksi ylimääräinen apuneuvo, mikäli tilanne sitä vaatii.

Lisää aiheesta