Driver 2

Chicagon piilotettu auto: Ota Free Ride ja Chicago. Aja Wrigley Villen urheilustadionille. Kierrä stadionrakennusta kunnes löydät paikan, jossa on tuoleja. Lähistöllä on koju jossa lukee "Tickets". Paina kolmiota ja ruutuun tulee teksti "You unlocked a secret area", eli avasit salaisen alueen. Pölli lähin auto ja kaahaa stadionin sisään. Käänny portin jälkeen vasemmalle ja ravaa rappuset ylös. Kierrä stadionia kunnes löydät reitin alas. Nopea ja ennen kaikkea makea keltainen urheiluauto odottaa alhaalla.

Las Vegasin piilotettu auto: Ota Free Ride Vegasiin ja mene länteen johtavalle mutkaiselle tielle Tropicanan eteen. Katsele oikealle ja näet portin, jonka tolpat on tiilistä. Sininen ovi on oikealla ja aita vasemmalla. Portin avaava kytkin on oikealla aidan edessä. Palaa autollesi ja aja takakautta kadulle. Käänny kaksi kertaa oikealle ja mene avatulle alueelle. Uusi nopea kaara on yhden talon vieressä.

Lentävä Tanner: Hyppää autolla rampista ja paina ylös + kolmio. Kaara lentää kuin keihäs, jos vauhtia oli tarpeeksi.

Aja paloautolla: Ota Free Ride Chicagoon ja mene paikkaan nimeltä Ukranian Village. Siellä on parvi punaisia paloautoja.

Kuolemattomuus-huijaus: Ota Free Ride Las Vegasissa ja etsi Mid Stripistä paikka nimeltä Willacy's Pharmaceuticals. Nouse autosta ja paina näppäintä jotta saat koodin päälle.

Immuuni-huijaus: Ota Free Ride Riossa ja mene poliisiasemalle. Se sijaitsee keskellä Lagoa Rodrigo de Freitassia. Tökkää nappia lähellä valkoista ovea ja olet avannut koodin.

Lisää aiheesta