Driver 2 [3]

Salaisia pelialueita ja autoja. Autot ovat valittavissa päävalikossa siinä kaupungissa, missä auto oli piilossa.

Havanna: Aivan kaupungin länsireunalla on metsäkuja, joka näkyy kartassakin. Kun ajat tätä kujaa eteenpäin, saavut paikalle, jossa on suuri aidattu alue. Aja tietä pitkin alueen ovelle, nouse autosta ja tallustele Tannerilla oikealle pitkin aidan viertä. Pian tulee vastaan puurykelmä, jonka luona on musta keppi. Sen päässä on kytkin. Mene kepin luokse ja paina toimintanäppäintä eli kolmiota.

Kuva siirtyy ovelle, joka aukeaa ja ruudulle ilmestyy teksti "Unlocked a secret area". Lopuksi kuva siirtyy takaisin Tannerin luokse. Kävele auton luokse ja aja sisälle. Alueella on maanalainen tunneliverkosto. Aja tunneliin ja kaahaa sokkelossa mahdollisimman alas. Saavut suureen huoneeseen, jossa on generaattoreita ja muutama roskapönttö. Huoneesta pääsee edelleen alemmas.

Lopulta tulet huoneeseen, jossa on auto korokkeen päällä. Huoneessa on nappi seinässä. Paina sitä ja koroke laskeutuu alas. Ruudulle ilmestyy teksti "Unlocked a secret car". Sait nopean Morris Minin! Astu mobiiliin ja koroke nousee Minin kera takaisin maanpinnalle.

Las Vegas: Pelialue: Aja aloituspaikalta siten, että pääset aivan kaupungin itäistä reunaa seuraavalle tielle. Aja tietä alaspäin ja valitse aina vain itäisin tie. Lopulta saavut baanalle, joka tekee jyrkän mutkan ja on hieman kartassa näkyvää lentokenttää ylempänä. Tien mutkassa näkyy ikäänkuin kartalta poispäin johtava kuja. Käänny kujalle ja aja eteenpäin. Pätkän päässä on hyppy, josta pääset salaiselle alueelle. Ruudulle ilmestyy teksti "Unlocked a secret area". Alue on omituinen temppurata, jossa on hyppyjä, tynnyreitä ja putkia.

Rio de Janeiro: Auto: Yläreunassa kulkee vaakasuora tie, jonka vieressä on verkkoaita. Jossain kohdissa on satama-alueelle vieviä aukkoja. Tärkein juju on siinä kohdassa, missä muuten aivan suorassa tiessä on kartallakin näkyvä loiva mutka. Tässä paikassa on verkkoaidan tai rakennuksen vieressä tämä legendaarinen keppi. Mene sen luokse ja paina kolmiota. Vieressä aukeaa portti. Sen takana on surkea hinausauto, joka on bussiakin hitaampi.

Muita Rion salaisuuksia: Kartassa näkyy suuri omituinen soikio kahden tien välissä Rion länsireunalla, tarkemmin lounaassa. Se on erään järven länsipuolella. Aja alueen lähelle sen vasemmalla puolella olevaa tietä pitkin. Tien toisella puolella jalkakäytävällä pitäisi olla tolppa, jonka päässä on kytkin. Tökkää sitä ja vastapäinen portti aukeaa. Ruudulle pamahtaa teksti "Unlocked a secret game". Nyt voit poimia päävalikon Options-valikon Secretistä kyseisen radan ajettavaksesi vaikka kaverin kanssa jaetulla ruudulla! Paikka on ravi- ja temppuradan sekoitus.

Aja vuoristotielle, joka näkyy kartan länsipuoliskolla mutkaisena, ohuena ja pitkänä tienä. Ole tarkkana ennen kuin valkoiset aidat ilmaantuvat tien sivuun ja saavut vuoristoon. Nurmella on tolpan päässä kytkin, jota painamalla ilmestyy teksti "Unlocked a secret game". Nyt voit valita Secret-valikosta radaksi vuoristotien.

Käytännön vinkkejä: Vaikka poliisit ovat usein sitkeitä, heidät voidaan karistaa tietyin keinoin. Yksi tapa on ajaa kohti lyhtypylvästä ja väistää se viime hetkellä. Jatkaa sitten ajamista siten, että pylväs on suoralla linjalla poliisin ja itsesi välissä. Sinivuokot rysäyttävät suoraan pylvääseen ja jäävät jälkeen helposti. Ykkösosan tyyliin poliisit eivät luovuta, vaikka kaahaisit jalkakäytävällä tai nurmella.

Maastossa rälläämisessä on silti se hyvä puoli, että jos siellä on puita, pitää ajaa mahdollisimman monen puun välistä. Kytät eivät nimittäin osaa ajaa metsässä. Jos imussasi on takaa-ajajia ja edessä on 90 asteen käännös, älä heitä mutkaan kahva edellä, sillä vainoajat eivät anna armoa ja jysäyttävät täysillä kylkeen.

Ajoneuvojen varastaminen käy nopeasti siten, että ajat oman ajoneuvosi poikittain tielle varastettavan koslan eteen. Älä törmää pöllittävään ajoneuvoon. Älä tuki pakotietäsi tunkemalla kaaraasi aivan sentilleen eteen. Vältä jalankulkijoiden säikyttelyä, sillä pahimmassa tapauksessa poliisi kiinnostuu puuhastelustasi.

Lisää aiheesta