Driver [4]

Erinomaisen ajotuntuman tarjoava kaahailu onnistui vastaamaan mainiosti hypen nostamiin odotuksiin. Poliisien räväkkä ajotyyli saattaa kuitenkin aiheuttaa suuren luokan ongelmia aloitteleville keikkakuskeille. Kokeneemmat rattimiehet tietävät jo, että tosi kuski välttelee poliisia viimeiseen asti, vaikka se sitten tarkoittaisi kiertoteiden käyttämistä.

Samaten lain kirjaimen noudattaminen on yllättävän lähellä kuskien sydäntä: mikäli Felony-mittariin kertyy liikaa rikkeitä, alkaa takapeiliin tulla aivan liikaa sinipunaista väriä, jopa taitavimmille kuskeille. Pyri aina välttämään törmäilyjä siviiliautoilijoiden kanssa siinä vaiheessa kun poliisi on perässäsi.

Mikäli kuitenkin saat poliisin perääsi, ovat hyvät neuvot kalliita. Karuimmat arpinaamaiset kuskit vannovat yksisuuntaista pitkin ajamiseen – väärään suuntaan tietenkin. Toiset puolestaan luottavat ahtaisiin tiloihin ja vaikkapa Miamin ainoan parkkihallin läpi oikaisuun. Poliisit kuulemma yleensä eksyvät sinne.

Onpa liikkeellä jopa huhuja sellaisesta, että poliisista saattaa päästä eroon ajamalla yhtä korttelia ympäri niin kovalla vauhdilla kuin mahdollista. Tällaisissa yrityksissä on ensiarvoisen tärkeää ajaa lyhintä reittiä pitkin (ei siis kiltisti omalla kaistalla), välttää kaikkia törmäilyjä ja jättää jarrupoljin rauhaan. Mikäli automaattikäsijarru on päällä, kurveista selviää vallan hyvin heittämällä autoa kurveihin kylki edellä. –mä

Jos Driver tuntuu liian vaikealta, valitse hakemistosta alihakemisto ScriptsMissions. Valitse sieltä tehtävä, joka tuntuu sinusta liian vaikealta ja muuta EnablePlayerDamage muotoon DisablePlayerDamage. Tämän jälkeen autosi ei tuhoudu. Aikaa voi lisätä Countdown-kohdasta. Muutat vain vieressä olevaa sekunteina merkittyä aikaa suuremmaksi.

Lisää aiheesta