Dune 2000 [2]

Wanhat parrat osaavat varmasti vieläkin Dune kakkosen tehtävät ulkoa. Dune 2000 on täsmälleen samaa kauraa kuin esikuvansakin, joten samat kikat toimivat edelleen. Tankeilla ei esimerkiksi kannata jäädä ammuskelemaan jalkamiehiä, vaan ajaa tylysti mosurien ylitse. Varsinkin isoihin jalkamiesjoukkoihin vyöryvä tankki saa pahaa jälkeä aikaan.

Kun myöhemmissä tehtävissä mukaan kuvaan tulevat massatuhoaseet, on tukikohta syytä rakentaa hyvin harvaksi. Silloin sitä on vaikeampi puolustaa, mutta yksittäisen ohjuksen aikaansaama tuho pienenee huomattavasti. Vihollisen insinöörien vuoksi on hyvä pitää jokaisen rakennuksensa vierellä yksi kevyt jalkamies, siltä varalta jos insinöörit pääsevät livahtamaan taistelun tuoksinassa rakennuksille saakka.

Koodeja ei Dune 2000:een pitäisi olla lainkaan, mutta heksaeditorilla voi elämäänsä helpottaa silti. Harkonneilla käytä heksaeditoria tilannetallennukseen s0.sav (tämä on aina viimeksi tallennettu tilanne). Mene kohtaan 0004ACE4 ja 5. Muuta kohta muotoon FF FF FF. Näin rahavarat nousevat 9999999:ään, eivätkä koskaan kulu. Atreidesilla muutettava rivi on 00024350 ja 5, sekä Ordoilla 00071670 ja 5.

Lisää aiheesta