Evergrace (PS2)

Piilotettu alue: Kerää pimeät kristallit (Dark Crystals) tappamalla erilaisia hirviöitä. Mene tallennuskristallille ja tavararuutuun. Käytä pimeä kristalli ja päädyt varjotorniin (Shadow Tower).

Ominaisuudet huipputasolle helposti: Kun aloitat Sharlinella, mene Royal Commonsin kallion reunalla olevalle talletuskristallille. Paikalla oleva kasviotus pudottaa kuollessaan sinisen hedelmän (Blue Fruit). Hedelmällä voi nostaa ominaisuuksia. Mene kauppaan ja palaa takaisin. Hirviöt ovat taas hengissä ja saat uuden sinisen hedelmän listimällä kasvin. Dariuksella voi tehdä saman tempun ensimmäisella talletuskristallilla. Kivisen kaarioven takana oleva ampiaismies pudottaa kuollessaan sinisen hedelmän. Muista käydä kaupassa hedelmän käyttämisen jälkeen. Temppu toimii joka paikassa missä on sininen hedelmä lähellä talletuskristallia.

Helppoa rahaa: Kun pelaat Dariuksella, linnan alla olevassa pyhäkössä on monta kivikyklooppia. Kuollessaan ne pudottavat usein Palmira Oren, joka on tuhannen rahayksikön arvoinen. Ne pudottavat myös punaisia hedelmiä (Red Fruit), joten Dariuksen ominaisuudetkin nousevat.

Lisää aiheesta