Evil Dead: Hail to the King

Loppumattomat bensat: Jos et ota moottorisahapäivitystä, bensaa on loputtomasti vielä kakkoslevylläkin.

Hyökkää sahalla ilman bensaa: Voit käyttää sahaa, vaikka bensa olisi loppu. Starttaa ja sammuta moottorisahaa jatkuvasti painamalla L2 + X. Hyökkää sahalla tämän touhun aikana painamalla X:ää.

Lisää energiaa linnoituksessa (Fortress): Ammuskele tai hutki kirveellä hallissa ravaavia otuksia. Ne pudottavat pienen määrän energiaa.

Ash kommentoi: Lataa peli ja odota, että alkumuodollisuudet ovat ohi. Jätä peli lojumaan Push Start -ruutuun ja Ash alkaa ennen pitkää paasaamaan.

Lisää sieniä (Mushroom): Kun sienet ilmaantuvat, kerää ne ja poistu ruudusta. Palaa takaisin ja kerää ne uudestaan. Toista sama kikka, kunnes sienet eivät enää uusiudu.

Etsi sieniä: Kun sekoitat sieniä, kuulet äänen. Jos sama ääni kuuluu maastossa tarpoessasi, lähelle on ilmaantunut sieni. Voit jäädä odottelemaan, että sieni ilmestyy uudestaan. Tarkkaile sieniääntä taistellessasi viimeistä pomoa vastaan.

Suuri Med-Kit: Kun taistelet Deaditea tai Hellbillyä vastaan, käytä moottorisahaa. Parin osuman jälkeen Ash runttaa sahan otukseen ja jättää sen siihen. Mätki ököä samaan aikaan kirveellä. Kun otukset kuolevat, ne yleensä jättävät jälkeensä ison Med-Kitin.

Lisää aiheesta