Exhumed

Tason valinta: paina ympyrä, x, kolmio, neliö, oikea, alas, ylös ja vasen kakkosohjaimelta karttaruudussa.

Varusteita: paina select karttaruudussa, ja sitten neliö + select pohjaan. Neliö korvataan ympyrällä, jos esineitä halutaan poistaa listalta.

Paranneltu uimataito: paina pelin aikana neliö, neliö, kolmio, kolmio, x, x, ympyrä ja ympyrä. Delfiini varmistaa oikein syötetyn koodin, ja hahmosi pystyy nyt uimaan nopeammin ja sukeltelemaan pitempään.

Paranneltu lentotaito: paina pelin aikana ympyrä, R1, R2, neliö, oikea, L1, L2 ja vasen. Kotka varmistaa oikein syötetyn koodin, ja x-painikkeen avulla lennät korkeammalle ja vieläpä pidemmälle.

Kranaattihyppy: hanki käsiisi Horus Feather. Hyppää ja kelluttele itseäsi juuri maan yläpuolella. Katso sitten alaspäin, ja tiputa kranaatti jalkojesi tuntumaan. Räjähdyksen paine sinkoaa sinut yllättävän korkealle. Temppua on järkevintä käyttää toiseksi viimeisellä pelitasolla (Kilmaat Colony). Siirry tason aikaisessa vaiheessa huoneeseen, josta löytyy laserit molemmilta puolilta. Katsele ylöspäin vasemmalle, ja näet ulospääsytien. Nyt voit kokeilla uutta, juuri oppimaasi hyppytekniikkaa.

Pelikehittäjänuket: peliin on piilotettu peräti 23 erilaista nukkea, jotka edustavat pelintekijöitä. Hanki käsiisi kymmenen nukkea, ja pääset pelailemaan loppupelin delfiinitilassa. Jos löydät vielä kaikki loputkin Barbiet ja Kenit, lentotaitosi kohenee silmissä. Nämä bonusominaisuudet saa tosin aktivoitua huijauksillakin.

Lisää aiheesta