Fallout 2 [12]

Jos sinulla on pulaa 4.7 caseless-ammuksista tai muista harvinaisista ammuksista muista, että kauppiaiden aseissa on aina täydet lippaat. Aseet voi tyhjentää barter-ruudussa ja sitten ostaa vain ammukset.

Seuraavassa on muutamia sekalaisia vinkkejä sekä ohjeet siitä, miten hahmolleen saa erikoisemmat perkit.

Vault City Training: Hahmon doctor-taidon pitää olla vähintään 75. Mene Vault Cityn holviin juttelemaan tohtori Troylle. Kerro hänelle olevasi itsekin lääkäri ja sano, että haluaisit tietää hänen käyttämistään metodeista.

Vault City Inculation: Anna hahmosi saada säteilyä Geckon ydinvoimalassa. Mene sitten Vault Cityyn tohtori Troyn juttusille. Pyydä häntä poistamaan säteily ja kysy, voisiko hän samalla antaa sinulle pistoksen vastaisen varalle. Näin saat immuniteetin sekä säteilyä, että myrkkyjä vastaan. Puhetaitosi (speech) täytyy tosin olla melko korkea. Voit myös ensin katsoa tietoja tietokoneista, mutta se onnistuu vain vähintään 75:n doctor-taidolla.

Expert Excrement Expeditor: Mene Broken Hillsissä puhumaan Bill Outfitterille ja ota vastaan lannanlapiointityö. Sitten vain lapioit sontaa niin kauan kun sitä riittää. Buffouteja ja Mentatseja kannattaa käyttää aina ennen tason nostamista. Näin saa parempia perkkejä.

Hahmonsa ominaisuuksia voi parantaa melko helposti. Tarvitset hommaan paljon rahaa, yhden tai kaksi combat armoria ja vähintään 75:n doctor-taidon. Mene sitten Vault Cityn holviin. Tutki tohtorin avustajan takana olevan tietokoneen medical-tietokantaa. Korjaa tämän jälkeen takahuoneessa oleva Auto-Doc,ja mene juttelemaan Andrewille. Kysele häneltä implanteista, ja kysy, voisiko hän tehdä operaation sinulle.

Ihmisten salamurhaamiseen on olemassa helppo tapa. Viritä ensin omassa inventaariossasi pommi valmiiksi. Koeta sitten varastaa kohteelta jotakin, mutta jätäkin tikittävä pommi hänen inventaarioonsa. PUM!

Lisää aiheesta