Fallout 2 [18]

Jos aiot ryhtyä pahaksi, sinun on hyvä perehtyä varastamiseen ja hiippailuun. Pahan kannalta hyviä paikkoja ovat The Den (orjakauppiaat), Raidersit, NCR (orjakauppiaat) ja voithan tietenkin muuallakin tappaa viattomia ihmisiä. Jos hyvän ura kiinnostaa, jokaisessa kaupungissa on jotain tehtävää, kun taas pahan tehtävät sulkeutuvat kokonaan pois.

Jos haluat pelin etenevän helposti, nosta alussa Endurancea ja Luckia. Kun saat ensimmäisen perkin, ota toughness. Se on todella hyvä, sillä jos otat sitä kolme kappaletta, sinun Damage Resistancesi voi nousta jopa 95 prosenttia, jolloin voit hakata loppuvastuksenkin paljain nyrkein. Luonnollisesti sinulla on oltava myös hyvä lähitaistelukyky.

Loppuvastuksessa sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse taistella itse ollenkaan. Helpotuksia saat seuraavasti: Tapa presidentti (super stimpakeilla), ota avainkortti ja käytä sitä tietokoneeseen loppuvastushuoneessa, jolloin saat konekivääritornit avuksesi. Juuri ennen loppuvastusta oleilee pieni ryhmä Enclave-sotureita. Jos omaat ison intelligencen, voit puhua heidät auttamaan itseäsi. Loppuvastuksella on 999 energiaa ja ainutlaatuiset aseet, joita et valitettavasti saa mukaasi hänen kuoltuaan. Hänet tapettuasi muista käydä Sierra Army Depotilla, joka sijaitsee New Renon yläpuolella. New Renon Armsin viereisessä kirkossa pappi on parantunut ja antaa sinulle Fallout 2 -oppaan.

Lisää aiheesta