Fallout 2 [5]

Kun tästä ihan hyvästä pelistä vielä jaksetaan vinkkejä kirjoitella, on varmaan syytä oikaista palstalla moneen kertaan harrastetusta virheellisestä hehkutuksesta: bozar ei ole pelin paras ase. Ihan hyvä pyssy satunnaisiin tappeluihin, jos haluaa säästää ammuksia, mutta jos pitää tappaa, käytetään vindicator minigunia. Kunnon big weapons -kyvyllä (yli 200 %) vauriota tulee parhaimmillaan lähes pari tuhatta. Heikolla taidolla sillä ei kuitenkaan tee juuri mitään, mistä ehkä johtuukin, ettei sen tehoa ole noteerattu. Panoksiakin löytyy kiitettävästi San Franciscon ympäristön riehuvien hubologistien aseista.

Power Armoreita löytyy pilvin pimein San Franciscosta. Muista vain katsoa kaikki mahdolliset pöydät ase- ja varustekaupoista. Voit myös parannella Power Armoreita hubologistien luona, mutta se maksaa 50 000 kerta, etkä pysty parantelemaan kahta Armoria.

Parhaat ja ilmaiset parannukset saa New Renosta, kun menee asekaupan alakertaan päivällä. Siellä on nimittäin joku kieroutunut ihminen, joka parantelee esimerkiksi Plasma Riflen ja Laser Pistolin.

Kokemusta ja rahaa saa hyvin kun listii suuret määrät Enclave Patrolleja. Jos haluaa Body-Implantteja, niin niitä saa Vault Citystä ja San Franciscosta. Ongelmana on vain se, että ne maksavat tajuttomasti ja vaativat Combat Armoreita. Hyödyn tosin huomaa heti, kun ne on hankkinut...

Lisää aiheesta