Fallout 2 [7]

Pelin toiseksi parhaan aseen, M72 Gauss Riflen, voit saada monelta NCR:n poliisilta. Tarvitset vain noin 10 super stimpackia. Pumppaa ne johonkin kyttään, nuku 10 minuuttia, jolloin poliisi kuolee ja saat aseen ruumiilta. Voit muuten pölliä NCR:n rajoilla olevan kaupan vartijoilta bozarit ja tappaa sitten sekä kääpiön että vartijat eikä karmasi muutu yhtään. Sama pätee New Reno Armsin omistajaan.

Lehdessä 3/99 oli Tiivi-Taavi, foolish one of the Arryon kätevä lista EPH-hahmoista. Siitä kuitenkin puuttui muutama hahmo.

ROBODOG: unarmed

Suorita NCR:ssä oleva tiedemiehen antama tehtävä, niin saat palkinnoksi tämän robottikoiran. Se ei ole yhtä vahva kuin K-9, jonka saa Navarrosta, mutta on siitäkin apua.

MYRON: science, small guns

Myron löytyy Stablesista, New Renon vieressä olevasta huumetehtaasta. Myron on varsin typerä, mutta osaa tehdä stimpackeja ja vastamyrkkyjä, kunhan hänelle hommaa tarvikkeet. Myronin käteen kannattaa laittaa jokin pistooleista.

MIRIA (tai hänen veljensä): unarmed, small guns

Modocin lihanmyyjän poika tai tytär, jonka kanssa voi mennä naimisiin sukupuolesta riippumatta. Suositeltava ase on veitsi tai SMG.

Modifioitavia aseita ovat Magnum .44, Plasma Pistol, Desert Eagle .44, Hunting Rifle, Plasma Rifle sekä FN FAL.

Ennen kuin rupeat New Renossa nyrkkeilijäksi, hae Shark Clubin alakerrasta eräästä kaapista Plated Boxing Gloves, jotka tekevät ottelussa enemmän vahinkoa.

Alussa helppo tapa saada aseita on lahdata Denin kauppias Tubby sekä Flick (mies joka pyörittää bisnestä narkkareiden talossa).

NCR:ssä basaarissa oleva kaapumies tekee maksua vastaan autostasi nopeamman.

Lisää aiheesta