Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Muutama pikku neuvo hahmon luomiseen ja aloittamiseen. Kannattaa pitää mielessä, että Fallout Tactics on jotakuinkin samaa Falloutille kuin mitä Icewind Dale oli Baldur's Gatelle. Niinpä kyvyt, kuten science ja repair, ovat jokseenkin turhia. On huomattavasti parempi valita kykyjä, jotka helpottavat tappamista.

Kannattaa myös muistaa, että kavereitaan ei kannata missään nimessä uhrata, vaan jos kaverit ovat haavoittuneet, heidät kannattaa siirtää pois kiivaimmasta taistelusta.

Koska pelin jujuna on pääasiassa tappaminen, kannattaa hahmo luoda se mielessä. Fiksut pelaajat lähtevät suuntaamaan myöhemmässä vaiheessa saatavia sniper- tai slayer-perkejä kohti. Matkalla kannattaa ottaa bonus rate of fire/bonus hand-to-hand, bonus ranged/hth damage, more criticals, better criticals ja sharpshooter (jos tähtäimessä sniper). Jollet saa näitä, ota action boy (välttämätön, jollei agility ole maksimissa), educated, flexible, gain (statistic), swift learner, packrat, strong back, ranger, flexible tai explorer.

Jotkin perkeistä vaativat melkoisia attribuutteja, joten alussa kannattaa harkita vakavasti giftediä. Toinen harkitsemisen arvoinen kyky alussa on fast shot, sillä fast shot yhdessä bonus rate of firen kanssa antaa ampua aseella kahdella pisteellä. Kun action pointeja on kymmenen, tämä tarkoittaa viisi kutia kierroksessa, mikä korkeilla tasoilla on viisi kriittistä osumaa kierroksessa. Tämä puolestaan on hyvinkin tarpeen robotteja ja mutantteja vastaan.

Seuraavat statit ovat jokseenkin hyvät (gifted valittuna):

ST 6 (8 jos kohti slayeriä)

PE 8 (ehdoton minimi 8, jos kohti sniperiä)

EN 6

CH 5 (enemmästäkin on iloa)

IN 6 (ehdoton minimi 6, jos kohti sniperiä)

AG 10 (ehdoton minimi 8, jos kohti sniperiä)

LK 6 (kaikkiin kriittisiä vaativiin kykyihin)

Alussa valittavista tag-kyvyistä small guns on aivan välttämätön, ja myöhemmin käyttökelpoisia ovat energy weapons sekä big guns, jos aiot käyttää sellaisia vehkeitä kuten raketti ja chaingunit. Käyttökelpoisia kykyjä ovat myös lockpick, unarmed tai melee (slayeriin tähtääville), bartering ja outdoorsman. Ota myös stealth, jos haluat suunnata slayeriksi, koska tappaminen vaatii lähelle pääsemistä. Ja lähelle pääsee parhaiten, kun ei tule nähdyksi... Etenkin jos sinulla on silent death.

Lisää aiheesta