Final Fantasy 7 [15]

Tallennuspaikkojen kuvat:

1.Cloud 2.Barret 3.Aeris 4.Cait Sith 5.Red XIII 6.Cid 7.Tifa 8.Vincent 9.Yuffie 10.Rufus 11.Tseng 12.Prisicilla 13.Rude 14.Dain 15.Sephiroth.

Chocobo vinkki: Paina L1+L2+R1+R2 pohjaan.

Parhaimmat Limit Braket saat joillekin hahmoille näin:

Cloud: Hanki 32000 battlepistettä Golden Saucerissa. Käytä se battle points -koneeseen ja olet pian laitteen onnellinen omistaja.

Tifa: Mene Nibel-alueelle Tifan taloon ja liitä nämä pianokoodiin: X, neliö, kolmio, L1/R1+kolmio, L1/R1+neliö, X, neliö, kolmio, L1/R1+X, ympyrä, X, neliö, X ja sitten Start.

Barret: Nainan antaa sen North Coralilla.

Red XIII: Nibel-alueella on kartano ja toisessa kerroksessa on kassakaappi. Käännä lukkoa oikealle 36, vasemmalle 10, oikealle 59 ja oikealle 97. Eteen astelee minipomo, joka tosin pitää päästää päiviltään. Näin saat Vincetin joukkoosi: toisen levyn aikana mene Shinran kartanoon Nibbhiemiin ja kartanon ylimpään kerrokseen. Sieltä löytyy jälleen kassakaappi.

Käytä aiemmin mainittua yhdistelmää. Varmistu siitä, ettet mene liian pitkälle. Tapa vihollinen ja laskeudu ruumishuoneelle. Vincent löytyy yhdestä arkusta, joten puhu hänelle, poistu paikalta, tule takaisin, ja puhu miekkoselle uudelleen, niin hän liittyy joukkoosi.

GP:t rahaksi: Ajoittain Golden Saucerin ulkopuolella hengailee ukkeli, jolta voit vaihtaa GP:t kovaksi valuutaksi.

Lisää aiheesta