Final Fantasy 7 [16]

Läpeensä japanilaisen Squaren näkemys roolipelistä on vähintäänkin erikoinen, mutta silti toimiva. Tässä pieniä niksejä helpottamaan pahimpia polttoja.

Nopeaa rahaa:

Liiku Gold Saucerin ulkopuolelle sijoittuvaan autiomaahan ja kävele hetki ympäri aavikkoa. Jossain vaiheessa

pieni kaktusmies ilmestyy, etkä voi voittaa miekkosta magian tai aseiden keinoin. Ainoa keino on luoda Chocoboja tai Mogeja. Jos näin onnistut tappamaan hänet, arvo on noin 10,000 giliä!

Nopeaa rahaa osa II:

Gold Saucerissa kaikki vaativat GP:tä. Siirryttyäsi sukkulaan, liiku vasemman alakulman tallennuspisteen läheisyyteen. Oikealla tästä saattaa majailla tumma hahmo. Hän myy sinulle 100 GP:tä sadalla gilillä.

Berserkki: Yritä saada hahmon life-arvo 7777:ksi kokemuspisteitäja materian vaihtoa harjoittamalla. Tällöin hahmo muuttuu hulluksi ja jokainen lyönti tekee vihollisille vahinkoa 7777 pisteen arvosta.

Esineen tuplaus: Tarvitset vain W-Item Materian. Taistelun aikana W-Itemin haltija ottaa esineen, jonka haluaa tuplata. Ota sitten jokin toinen esine ja kun kursori on tämän hahmon kohdalla paina "cancel" ja ensimmäinen esine palautuu alkuperäiseen lukumääräänsä. Tämän jälkeen paina "accept" ja sitten "cancel" yhä uudelleen kunnes esineitä on 99 kpl.

Paljon tavaroita helposti: Viimeisessä luolassa sinua kehoitetaan siirtymään joukkosi kanssa vasemmalle ja oikealle polulle. Vie porukka oikealle polulle ja jätä loput jäsenet vasemmalle. Siirry polun loppuun, jossa tapaat loput toverisi. Nyt voit valita polun, joka johtaa sinne josta joukkio meni vasemmalle. Sitten vain palaat muiden luokse ja he antavat sinulle samat esineet, jotka löysit itsekin.

Tetris alkuvoima: Cosmo kanjonin eteläosassa on saari, joka hädin tuskin näkyy kartalla. Tältä saarelta löytyy Cactrotteja. Varmista, että sinulla on Morph Materia varustettuna aseella, jossa on hyvät hyökkäysprosentit. Siirry taisteluun ja kohtaat Cactrotin, jolla on 6000 osumapistettä. Vahingoita otusta vähintään 5800-5900 pisteen arvosta ja sitten käytä Morphia. Jos et tunnu osuvan olioon, kannattaa silti jatkaa yrittämistä. Nyt

sinulla pitäisi olla tetris alkuvoima. Toista tätä niksiä uudelleen ja uudelleen, kunnes saat tämän harvinaisen relicin.

Pomoja vastaan taisteltaessa, yhdistä Final Attack materia ja Pheonix Summon materia tai Revive Spell materia master-tasolla. Kuollessasi synnyt uudelleen.

Kilpaillessasi Chocbos-kisaa, pidä L1+L2+R1+R2-painikkeita alaspainettuna nopeuden kasvattamiseksi ja R1+R2+X-painikkeita nopeuden ylläpitämiseksi ilman staminan menetystä.

Gi Natakkin mättäminen helpottuu selvästi antamalla hänelle X-juomaa. Tämä imee Natakkilta kaikki osumapisteet ja voitat kamppailun.

Lisää aiheesta