Final Fantasy 7 [18]

Kultaisen chocobon hankkimiseen on kaksi vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1: hankit ensin mustan chocobon ja menet ajamaan chocobo-kilpoja Gold Sauceriin kunnes se on A- tai S-luokassa. Sen jälkeen menet Icicle-saarelle lähelle kylää, josta pääsi lumilautailemaan. Siellä pitäisi olla chocobon jalanjälkiä. Pyydystät sieltä muutaman chocobon ja hyppää pois chocobon kyydistä ja valitse "send it back to the stables" -komento. Sitten lähde chocobo-farmille.

Puhu pojalle ja valitse "moving chocobos". Sitten ota vain sellainen chocobo, joka juoksee kovaa vauhtia. Pistä musta ja keltainen chocobo tekemään munan zeio-nutilla, joita saa varastettua goblineilta. Saari, jossa goblineita on, on koillisessa ja se näkyy kartalla. Sinne pääsee esimerkiksi Highwindillä. Jos kaikki meni oikein sinulle pitäisi syntyä kultainen chocobo.

Vaihtoehto 2: tapa Ruby Weapon aavikolla ja vie aavikkoruusu kalmin matkalaiselle ja hän vaihtaa sen kultaiseen chocoboon

Hyviä materioita

Contain: Sen saa Mideelistä valkoiselta chocobolta jos rapsutat sitä korvan takaa.

Ultima: Jos onnistut pysäyttämään junan, joka on törmäämässä Coreliin saat sen pojalta. Muuten joudut ostamaan sen 50 000 gilillä.

Knights of the round: Ratsasta kultaisella chocobolla Goblin-saaresta pohjoiseen pienelle saarelle, jossa on materialuola.

Bahamut Zero: Jos näpyttelet nopeasti Huge Materia -koodin (ympyrä, neliö, X, X) raketissa. Saat kuitenkin materian vasta Cosmo Canyonista (katso jokaista huge materiaa, jotka leijuvat siellä bugenhagenin paikassa.)

Slash all: Ancient forestista kun olet tappanut ultimate weaponin Cosmo canyonin lähellä.

Mime: Materialuolasta Wu-Tain saarelta. Ratsasta vihreällä chocobolla.

Quadra Magic: Materialuolasta Mideelin saaren lähellä. Ratsasta sinisellä chocobolla.

Parhaat Limit Breakit

@Teksti:Tifa: soita 3. CD:ssä Tifan pianolla: X, neliö, kolmio, L1, kolmio, L1, neliö, X, neliö, kolmio, L1, X, ympyrä, X, neliö, X. (Tifan pitää olla joukossasi.)

Cloud: kerää Gold Saucerissa Battle squarella 32,000 battle pointsia ja vaihda ne omnislash -itemiin.

Barret: heti kun olet pysäyttänyt junan mene taloon missä on paljon ihmisiä, yksi ihmisistä antaa sen sinulle.

Cid: uponneesta Shin-Ran-lentokoneesta lähellä Gold sauceria.

Red XIII: Jos olet Nibelheimin kartanossa saanut kassakaapin auki ja voittanut sieltä tulevan vihollisen saat sen.

Yuffie: Voita Yuffien isä Wu-Taissa.

Vincent: Mene ensin 2. CD:n putousluolaan sukellusveneellä Vincentin kanssa. Näet vähän demo, lähde pois ja tule 3. CD:ssä takaisin.

Lisää aiheesta