Final Fantasy 8 [2]

Omega Weapon

Teille halpamaisille pelaajille tiedoksi että Selphien vahvin Limit -The End toimii myös Omega Weaponiin! Jos todella haluat, voit käyttää sitä taktiikkaa. Todelliset huippupelaajat eivät käytä sitä tapaa tuhotakseen isot pomot.

Valmistelut:

Kaikille hahmoille heidän vahvimmat aseet. Kaikilla pitäisi olla kyky junctioida ainakin HP, Str, Vit, Spr, Mag ja Spd. Näin taikoja kannattaa yhdistellä:

Full life HP:een.

Meteor/Ultima/Aura Str:iin

Regen puolustukseen eli defenceen.

Meteor/Ultima Mag:iin

Reflect Spr:iin

Haste Spd:iin

100 DEATH-taikaa status defenseen.

Suositeltavaa on, että sinulla olisi vähintään 80 jokaista yhdisteltyä taikaa. Zell, Squall ja Rinoa on hyvä joukko. (Rinoasta on todella hyötyä!) Ja jokaisella on oltava 9999 HP:tä ja mielellään str +60 ja vit +40. Str ja HP ovat tärkeimmät ja vasta sitten Vitality (tai Spr). Jos kaikki hahmosi ovat yli tason 75, sinulla pitäisi olla kaikilla 9999 HP:tä, Str yli 200, vit yli 130, mag yli 130 ja spr yli 120.

Anna kahdelle hahmolle nämä kyvyt: Recover, Revive. Kaikilla pitäisi olla ainakin GF ja Magic.

Yritä saada yhteensopivuus Cerberuksen ja Edenin kanssa korkealle. Laita full-life, aura, haste, protect, shell ja curaga heti taikaluettelosi alkuun.

Omega Weaponin löytää Ultimecian linnasta CD:llä 4. Suosittelen että olet tähän mennessä vapauttanut kaikki kyvyt, jotka olivat sinetöity. Tarvitset molempia joukkojasi. Se kumpi aikoo taistella Omegaa vastaan (kutsun sitä A:ksi) ja se joka kutsuu Omegan (sanon sitä sitten B:ksi).

Vie ryhmä A puutarhaan, jossa on suihkulähde/patsas ja vaihda toiseen ryhmään. Jos ryhmä B on pääovella, mene ensin yläkertaan, käänny oikealle, ovesta, huomaa kello katossa, mene alakertaan, ja vasemmasta nurkasta löydät köyden. Vedä siitä ja kello soi. Aika alkaa juosta ruudun ylänurkassa. Mene vihreään ympyrään ja vaihda ryhmä A:han. Mene ylhäällä olevasta ovesta huoneeseen, jossa on urut. Omega odottaa sinua...

Scan tiedot:

"Stronger than Ultima Weapon, Omega Weapon is the strongest monster. It is bad luck to run into this monster."

Omegan hyökkäykset ovat huippuja. Hän käyttää Ultimaa, LV 5 deathia, Meteoria, Light Pillaria (tekee 9999 vahinkoa yksittäiselle hahmolle), Medigo Flamea (9998 vahinkoa kaikkiin), ja lopuksi Terra Breakia. Se tekee noin 15-20 iskua, joista jokainen vie noin 4500 HP:tä. Terra Breakilta voi suojautua protectilla, mutta olet silti onnekas, jos yksikin hahmosi on juuri ja juuri elossa. Luultavasti vaikeampi kuin yksikään aikaisempi weapon. Käytä tätä strategiaa:

Käytä Cerberus heti alkuun, jotta voit käyttää hastea ja auraa kaikkiin. Sen jälkeen odotat. Varmista että HP:si pysyy 9999:ssä, jos joku vahingittuu käytä curagaa. Jos Omega käyttää Terra Breakkia, olet kuollut.

Pidä Rinoa valmiina. Kun Omega käyttää Medigo Flamea, anna Rinoan kutsua Angelo. Toivo, että se tekee Invincible Moonin (jos sinulla on Wishing Star, se käyttää sitä paljon useammin). Jos sinulla on AURA ja 1 HP, mahdollisuudet saada Invincible Moon on suuri, mutta niinkuin sanoin, ole varuillasi! Jos sinulla on yksikin Holy War, käytä sitä jos Angelo ei käytä Invincible Mooniaan.

Kun olet näkymätön ja sinulla on AURA, huido Omegaa vain Limiteillä. Squallilla pitäisi tulla usein Lionheart ja Zellillä on aina 12 sekuntia aikaa tehdä iskunsa. Ainoa asia, mitä Angelo minulla teki, oli Invincible Moon, joten luulisin että kun olet näkyvä, yritä heti päästä taas näkymättömäksi (vaikka jos sinulla on 1 HP selviytymisesi ei ole todennäköistä). Jos saat sisään tarpeeksi iskuja ennen kuin sinulta loppuu näkymättömyys, saat Omegan tuhottua, ei se mikään mahdoton ole.

Tilavaikutukset ja niiden selitykset:

Death - Kuolema heti. Aiheutuu taiasta DEATH.

Poison - Myrkytetty, jokainen liike aiheuttaa tuhoa. Aiheutuu taiasta BIO ja joistakin esineistä.

Petrify - Kivettynyt. Ei voi toteuttaa komentoja taistelussa.

Jos koko joukkosi on kivettynyt, peli loppuu. Aiheutuu taiasta BREAK.

Blind - Sinun osumatarkkuutesi heikkenee. Aiheutuu taiasta BLIND.

Silence - Kaikki komennot, jotka ovat tekemisissä taian kanssa (siis myös GF:t) ovat poissa käytöstä. Ei poistu taistelun jälkeen! Aiheutuu taiasta SILENCE tai joskus GF Sirenin hyökkäyksestä.

Berserk - Hyökkäysvoima ja nopeus kasvaa. Ei voi antaa muita komentoja, paitsi attack. Aiheutuu taiasta BERSERK.

Zombie - Hahmo vahingoittuu kaikista parantavista esineistä ja taioista. Aiheutuu taiasta ZOMBIE.

Sleep - Hahmo on unessa kunnes tila katoaa tai hahmoa isketään. Aiheutuu taiasta SLEEP.

Slow - Hahmon nopeus vähenee. Aiheutuu taiasta SLOW.

Stop - Hahmo pysähtyy. Ei voi antaa komentoja ennen taian poistumista, tai kunnes on käytetty ESUNAa. Aiheutuu taiasta STOP.

Slow Death - Aika kulkee hahmon päällä. Kun se loppuu, hahmo kuolee. Aiheutuu komennosta DOOM.

Slow Petrify - Sama kuin yllä, paitsi kun aika loppuu, hahmo kivettyy.

Confuse - Hahmo karkaa hallinnasta ja alkaa hyökkäillä ystävien kimppuun. Aiheutuu taiasta CONFUSE.

Drain - HP:tä otetaan viholliselta ja annetaan sinulle. Aiheutuu taiasta DRAIN.

Gravity - Paino hyökkäys aiheuttaa prosentuaalisen tuhon. Aiheutuu GF Diabloksen hyökkäyksestä ja taiasta DEMI.

Obel Laken salaisuus:

Timberistä pohjoiseen on järvi, jonka väri poikkeaa hieman muista. Se näyttää hiukan synkältä. Siellä on niemi, joka ulottuu järven keskelle. Mene sen reunalle keskelle järveä. Etsi kohta, jossa voit heitellä kiviä tai hymistä itseksesi.

Sinun täytyy valita:

1. Throw a Rock

2. Try Humming

Valitse try humming ja varjon pitäisi ilmestyä. Jos niin ei käy, yritä uudelleen. Varjo kertoo sinulle, että hänen ystävä, Mr.Monkey on hukkunut ja sinun pitäisi etsiä hänet. Hän antaa sinulle kaksi vihjettä, toinen kertoo mahdollisuudesta, että hän olisi mennyt junalla Dolletin ohi ja toinen kertoo Mr. Monkeyn pitävän metsistä. Arvaatko jo missä hän on? Metsässä, joka on Dolletista länteen. Kävele ympäriinsä ja juokset suoraan päin Mr. Monkeytä. Voit valita kumman vaihtoehdon tahdot törmättyäsi häneen, ja palaa sitten Obel-järvelle. Varjo antaa vihjeitä kivistä sattumanvaraisesti ja ne on helpompi löytää ENC-NONEn kanssa.

At the beach near Balamb, something special washes ashore at times:

Rannalla Balambin lähellä on paljonkin kiviä, sinun tarvitsee kuitenkin juosta vain ympäriinsä ja painaa X niin löydät kiven, jossa lukee "STSLRM".

You'll find something on an island east of Timber, too: Timberistä itään on saari vailla rantoja... lennä sinne Ragnarokilla ja tutki saaren kiviä, kunnes löydät aika keskeltä yhden: REAIDR.

There's also something on top of a mountain with a lake and cavern': Lähellä Galbadia Gardenin jalustaa pitäisi olla vuori, jossa on luola, josta pulppuaa vettä. Mene vuoren huipulle ja tutki suoraan sen luolan yläpuolelta. Siellä on paikka jossa lintu lämmittää muniaan. Valitse CHECK IT OUT ja joudut helppoon tappeluun. Tapa vastustajat ja saat kiven, jossa lukee EASNPD.

Mr. Monkey had a rock like this I think: mene niemelle ja heittele kiviä. Heittele kunnes tulee teksti "the rock skipped many many times". Sen jälkeen mene metsään, jossa on Mr.Monkey. Etsi hänet ja heittele häntä kivillä. Hetken kuluttua hän heittää sinua kivellä URHAEO. Nyt laita kivet yhteen saadaksesi viimeisen vihjeen. Mene järvelle ja varjo kertoo kivistä tässä järjestyksessä.

S T S L R M

U R H A E O

R E A I D R

E A S N P D

Jos luet sen oikealta vasemmalle ja ylhäältä alas saat tekstin MORDREDPLAINSHASTREASUARE; Mordred Plainsillä on aarre. Mene Mordred Plainsille, joka on Estharista pohjoiseen. Siellä on kiviä joka paikassa. Huomaa vain punaiset kivet. Ne valehtelevat, sinun pitää tehdä juuri päinvastoin kuin ne neuvovat. Jos ne sanovat, että aarre ei ole täällä, silloin se on täällä: tarkista asia toiseen kertaan! Aarre on "three stars", se opettaa GF:lle hyödyllisen Expend3-1-kyvyn.

Take a break at the railroad bridge: hän tarkoittaa monia draw pointeja ympäri maailma, jotka ovat rautatiesilloilla.

Take time off at the Eldbeak Peninsula: mene Eldbeak Peninsulaan, joka on niemi pohjoiseen Balambista. Tarkista paikka, jotta löydät kiven joka sanoo: TRETIMEASUREATMINOFFDEISLE. Jotta saat vihjeen, ota pois sanat TIME ja OFF. Nyt se siis sanoo TREASURE AT MINDE ISLE. Minde isle on Estharista etelään, saat sieltä Luck-J-rullan.

Back in the day, south of here, there used to be a small but beautiful village surrounded by deep forests. Everyone lived a happy life there: Centran mantereella on metsä, jossa on lähes pyöreä puuton alue keskellä. Tarkista se ja Squall sanoo että "there's lot off rubble around." Nyt tulee paras kohta: siellä ei ole mitään! Jatkoa varmasti seuraa...

Lisää aiheesta