Final Fantasy Tactics

Kaikki seuraavat vaiheet on suoritettava neljännen luvun aikana (Chapter 4), mutta ei välttämättä tässä järjestyksessä.

1. Kuuntele Zeltannia Castlen kapakassa kertoma juoru kirotusta saaresta (Cursed Island). Kartalle ilmestyy Zeltannin yläpuolelle uusi kohde, Nevalskan saari. Siellä et voi tehdä yhtikäs mitään, joten matkaa Zargihdakseen ja osta kukka epäilyttävästi Aeriksen mieleen tuovalta kaupustelijalta.

2. Palaa etelään, Gougiin, jossa Ramaza ja Mustadio ihmettelivät kaivoksesta löytynyttä metallipalloa.

3. Mene Goland Coal Cityyn. Kuuntele huhu Ghost of Golliery. Tämän jälkeen mene Lesalia Imperial Cityyn, jonka pubissa Beowulf liittyy joukkoosi. Palaa Golandiin, mutta muista ihmeessä tallentaa peli tätä ennen, koska edessasi on neljä vaikeaa taistelua. Saapuessasi Golandiin et voi enää tehdä comebackia, paitsi tietenkin jos voitat taistelut. Viimeisen taistelun jälkeen Boewulf ja hänen suojattilohikäärmeensä Reisin annetaan käyttöön pelattaviksi hahmoiksi. Saat myös yhden Zodiacin kokoelmiisi.

4. Palaa Gougiin, jossa Golandista saamasi Zodiac Stone aktivoi metallipallon, muuttuen sen jälkeen metallijätiksi (Worker8). Saat hänet pelattavaksi hahmoksi, jos vain haluat, sillä hän on hidas mutta voimakas.

5. Palaa Nevalskan temppeliin, jossa kohtaat juuri worker8-tapaisen peltikasan. Teurasta hänet, saat Zodiac stonen.

6. Arvatkaapa mitä? Suuri ihme on varmaankin se, että matka jatkuu takaisin Gougiin. Tämä Zodiac Stone aktivoi mystisen koneen. Siellähän tämä Mr. Cloud tulee vastaan, mutta hän pakenee paikalta.

7. Pelaa siihen kohtaan asti, jossa Dycegard on kuollut. Mene Zarghidasiin, jossa paikalliset rosmot härnäävät Aerista. Pelasta Cloud kiipelistä, ja Pilvi on lopulta täysin pelattava hahmo.

8. Hmmm... Kaikkien kauhistukseksi Cloudilla voi vain puolustautua, mutta sinun pitää opettaa jollekin hahmolle kemistin Move-Find-kyky. Mene Bervenia Volcanoon, ja rukoile taistelua, jossa on korkea kivimuodostuma. Ohjaa hahmo, jolle asetit Move-Findin aivan kivihökötyksen huipulle. Saat ihkaomaksesi Materia-miekan (Materia Blade). Anna miekka Cloudille, ja kaveri suostuu oppimaan kaikki Final Fantasy seiskasta tutut rajaiskut!

Lisää aiheesta