Final Fantasy VII [2]

Kultainen Chocobo

Mene Chocobo-farmille ja vuokraa talossa olevalta mieheltä kaikki kuusi tallia. Se maksaa 60 000 giliä. Lennä Icicle Innistä pohjoiseen. Huomaat pian talon ja pienen läntin ruohikkoa. Mene sisään ja osta 40 Sylkis Greeniä. Se maksaa 200 000 giliä. Taistele taloa ympäröivällä ruohikolla. Ennen pitkää kohtaat ison punaisen Valkodrakos-liskon. Varasta siltä kolme Carob Nuttia.

Lennä Mideelin lähellä oleville chocobon jäljille ja pyydystä kaksi Great Chocoboa. Näet luokituksen, kun siirrät lintuja talliin. Mene takaisin Chocobo-farmille ja parita kaksi Great Chocoboa. Puhu Choco Billylle ja valitse Mating Chocobos. Käytä Carob Nuttia. Jos käy tuuri, saat joko sinisen tai vihreän Chocobon.

Odota vähän aikaa ja parita Great Chocobot uudelleen. Mene vaikka taistelemaan, niin aika kuluu mukavasti. Käytä jälleen Carob Nuttia. Toivon mukaan saat toisen värisen ja vastakkaista sukupuolta olevan linnun. Nyt valikoimissa pitäisi olla vihreä ja sininen chocobo. Syötä molemmille kymmenen Sylkis Greeniä. Mene Gold Saucerin Chocobo Squarelle ja puhu Esterille. Nosta chocobot A-luokkaan kilpailemalla. Kolmella voitolla lintu nousee yhden luokan. Palaa Chobobo-tallille ja parita vihreä ja sininen Chocobo käyttämällä Carob Nutia. On tuurista kiinni, saatko mustan Mountain Chocobon.

Lennä Icicle Innistä länteen oleville chocobon jäljille. Pyydystä Wonderful Chocobo. Sen pitää olla vastakkaista sukupuolta, kuin musta Chocobosi. Syötä Wonderfulille ja Mountain Chocobolle 10 Sylkis Greeniä. Mene Gold Saucerin Chocobo Squarelle ja nosta linnut A-luokkaan. Palaa Chocobo-tallille.

Lennä Highwindilläsi suoraan pohjoiseen Chocobo-farmista ja näet saaren jonka keskellä on metsää. Varasta metsässä majailevilta Goblineilta Zeio Nut. Palaa tallille ja parita Wonderful ja Mountain Chocobo Zeio Nuttia käyttäen. Saat noin 95 prosentin varmuudella kultaisen Chocobon.

 

Lisää aiheesta