Final Fantasy VIII [2]

 

 

Ensin ohjeita, kuinka harvinaiset kortit saadaan.

Angelo: Voita kortti Forest Owlien Wattsilta joko FO:n junassa tai White SeeD Shipillä.

Minimog: Kortti pitää voittaa Balamb Gardenissa pojalta, joka hölkkää käytävällä.

Chicobo: Vieraile Chocobo-metsissä ja ratkaise arvoitukset, jolloin pääset Chocobo Sanctuary -nimiseen paikkaan. Kortin saat pikku Chocobolta.

Quezacotl: Voita kortti FH:n Mayor Dobelta.

Shiva: Saat tämän kun annat White SeeD Shipillä, Timberistä, Timbe Maniacs -talosta löytämäsi miestenlehden Zonelle ilmaiseksi.

Siren: Voita mies Dolletin baarin yläkerrassa, jolloin hän johdattaa sinut omaan huoneeseesi, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa kortti häneltä.

Pandemona: Balambin hotellin omistajalta, joka seisoskelee pihalla.

Alexander: Voita kortti Pietiltä Lunar Basessa.

Ward: Voita kortti Dr. Odinelta Estharissa.

Laguna: Voita Ellonelta Lunar Basessa.

Selphie: Voita Selphien ystävältä Trabie Gardenissa.

Quistis: Voita jommaltakummalta Trepe-kerholaiselta Balamb Gardenin luokkahuoneessa.

Zell: Kortti pitää voittaa Zellin äidiltä Balambista.

Rinoa: Häviä Ifrit-korttisi Rinoan isälle Deling Cityssä ja hän alkaa käyttää Rinoa-korttia pakassaan. Voit voittaa Ifritin takaisin Martinelta FH:sta.

Edea: Edealla on oma korttinsa. Voit voittaa sen hänen talossaan.

Seifer: B-Gardenin Cidillä on tämä kortti.

Squall: Voita kortti Lagunalta Estharissa.

Balamb Gardenin korttikerhon löylyttäminen käy seuraavassa järjestyksessä.

Jack: Kuljeskelee yleensä Directory Mapin edessä ja haastaa sinut ensimmäisenä. Jos hän ei kuitenkaan puhu korttikerhosta mitään, voi olla, että sinun pitäisi vielä voittaa muutama korttipeli jonkun muun kanssa.

Club: Kuljeskelee kahvilan ja asuntolan lähettyvillä.

Diamond: Tyttöpari, joka pysähtyy juttelemaan Directory Mapin eteen.

Spade: Hänet löydät satunnaisesti hissin vierestä toisesta kerroksesta.

Heart: Tämä ei ole kukaan muu kuin Xu, jonka löydät B-Gardenin komentosillalta. Häneltä voit voittaa harvinaisen Carbuncle-kortin.

Joker: Mies myy satunnaisesti esineitä Training Centerin lammikon lähettyvillä. Häneltä voit voittaa Leviathan-kortin.

King: Mene ensin puhumaan Nidalle komentosillalla ja sitten tohtori Kadowakille. Sen jälkeen mene nukkumaan asuntolaan ja kuninkaan pitäisi ilmestyä nukkuessasi. Jos niin ei käy, nuku uudelleen. Kingiltä voit voittaa Gilgamesh-kortin.

Käy tutustumassa ufoihin ympäri maailmaa. Laita hahmoillesi Diablosin Enc-Non-kyky ja käy seuraavissa paikoissa kävelemässä. Enc-Nonista huolimatta joudut jossakin vaiheessa taisteluun, jossa ei ole ollenkaan vihollisia, vaan pieni ufo lentää silmiesi editse kantaen mukanaan jotakin tavaraa.

Paikat ovat Winhill-kylän ympärillä, Mandy Beachilla Timberin lähellä, Kashkabald Desert ja Tarbian lähellä Heath peninsulalla. Nähtyäsi kaikki ufot, mene Ragnarokilla Estharin Gradidi Forestin yläpuoliselle tasangolle ja kohtaa Ufo, jota vastaan sinun yllättäen pitääkin taistella. Voita se ja saat Aegis Amuletin.

Mene sitten paikkaan, josta Balamb Garden ensimmäisen kerran lähti lentoon ja kohtaa PuPu-niminen muukalainen taistelussa. Syötä hänelle 5 eliksiiriä ja hän antaa sinulle PuPu-kortin. Voit myös taistella ja voittaa PuPun, jolloin saat myös Acceleratorin.

Jos haluat itsellesi Phoenix Pinion -esineen, jolla voit kutsua Phoenix GF:n, sinun on mentävä Shumi Villageen (lienee Häkkis-fanien helvetti... -mä) ja autettava patsaantekijää. Hän käskee sinun etsiä kiviä, joiden sijainnit ovat seuraavat.

Blue Stone: patsaan takana oleva sininen möhkäle.

Wind Stone: kivenjärkäle lähellä hotellia.

Life Stone: kylän vanhuksen talon vieressä puun juurakossa.

Shadow Stone: lähellä Ultima Draw Pointia kylän sisääntulohallissa. Etsi kivi pylvään jättämästä varjosta.

Water Stone: löydät kiven artesaanin talosta, veden seasta. Hoida kivet perille ja mene puhumaan vanhukselle, joka antaa sinulle Phoenix Pinionin.

Tämän rankan urakan jälkeen voit vielä hoitaa toisenkin asian, jos haluat saada varsin käytännöllisen Status Guardin. Eli tee seuraavasti:

1. Poistu kylästä.

2. Palaa takaisin kylään.

3. Puhu vanhukselle.

4. Mene patsaanveistäjän luo ja puhu toiselle Shumille.

5. Puhu kylän vanhukselle.

6. Puhu Moomballe talon pihassa.

7. Puhu toiselle Shumille kuvanveistäjän luona.

8. Puhu vanhukselle.

9. Puhu taas Shumille kuvanveistäjän luona.

10. Käy puhumassa artesaanille.

11. Puhu vanhukselle.

12. Mene FH:iin ja hae Moomba-nukke Grease Monkeyn talosta.

13. Anna Moomba artesaanille.

14. Puhu vanhukselle ja saat Status Guardin.

Kauhea vaiva, eikö totta? Mutta se kannattaa, sillä GF oppii Status Guardin avulla hyvin tarpeellisen ST-Def Jx4 -kyvyn.Winhillin kartanossa on mies, joka kertoo etsivänsä arvokkaan vaasinsa paloja. Voit etsiä ne hänelle seuraavista paikoista.

1. Haarniska kartanon sisällä.

2. Vanhan naisen talo. Tutki kukkia.

3. Potki chicoboa, joka hyppii tien ylitse.

4. Puhu naiselle, joka asuu Rainen talossa muutamia kertoja, kunnes hän sanoo jotakin alakerran kukista. Tutki kukkia jotka ovat aivan ruudun alareunassa oikealla, kunnes baaritiskin taakse ilmestyy Rainen haamu. Puhu haamulle ja tilalle ilmestyy kissa. Kissalta saat viimeisen palan. Vie palaset miehelle kartanoon ja saat Holy Stonen.

Oletko miettinyt, miksi Chocobo Sanctuarylla ei tapahdu mitään, vaikka olet selvittänyt Chocobo-metsien arvoitukset? Se johtuu luultavasti siitä, ettet ole etsinyt metsissä piilotettuja esineitä. Mene siis metsään ja ratkaise chocobo-arvoitus - siis pyydystä chocobo itse. Sitten etsit paikan metsässä, jossa Sonar pomppii vimmattuna, ja käytä Zineria, jolloin chocobosi rynnistää kaivamaan maata ja heittää sinulle joitakin esineitä. Tämän jälkeen sinun ei enää siinä metsässä tarvitse pyydystää chocoboa, vaan se on aina tarpeen vaatiessa odottamassa sinua. Toista tämä jokaisessa metsässä ja sitten ota Trabia Gardenin läheltä chocobo ja karauta halki meren matalan kohdan Chocobo Sanctuarylle. Siellä äiti-chocobot esittävät sinulle tanssin ja saat pikku chocobolta Chicobo-kortin.

Lisää aiheesta