Final Fantasy VIII [7]

Viimeisen fantasian vetovoima ei tunnu hellittävän. Seuraavassa jälleen ripaus salaisuuksia.

Lion Heart -limit ensimmäisellä cd:llä:

1. Vaihda Minotaur -kortti Adamantineiksi

2. Hommaa Dragon Fang -esineitä T-Rexaur -nimiseltä viholliselta (Balamb Garden), joka pitää olla tasolla 20#29.

3. Sitten hankit 20 Elnoyle -korttia ja muutat ne kahdeksi Energy Crystalliksi. Loput muuta Pulse Ammoksi. Sen jälkeen saat parhaimman limitin.

Helppoja AP & EXP -pisteitä:

Mene Cactuar Islandille, jossa jokaisesta Cactuer-vihollisesta saa 20 AP-pistettä. Lyhyessä ajassa voit tienata jopa 200 AP-pistettä.

Jos tarvitset EXP-pisteitä, mene Island Closest to Hell / Island Closest to Heaven -nimisille saarille (kartan länsi- ja itäpuoli). Sieltä löydät pelin vaikeimpia vihollisia. Ota Quistis käyttöön ja anna hänen HP-mittarinsa mennä keltaiseksi. Näin ollen käytä jokaisen taistelun alussa hänen Degenaration-Limit Breakia. Näin saat enemmän kokemusta kuin mitä luulisitkaan. Samoilta saarilta löytää myös näkymättömiä Draw Poit -pisteitä, joista saat pelin voimakkaimpia taikoja.

Outo videopätkä:

Ollessasi Galbadian Missile Basessa, mene Missile Control Panelille ja valitse Equipment. Paina sitten kolmio- ja neliönappuloita ja paina ylös- tai alas-nappula pohjaan. Nyt pitäisi ilmestyä video, missä Galbadian-sotilas tai eliittisotilas tanssii.

Loputtomat rahat:

Tämä ei ole suuri "rahakone", mutta... Voit tehdä ekstrarahaa Edea's Letter -nimisellä esineellä. Vie se kauppaan, jossa saat siitä 125 Gil. Nyt palaa Edean talolle ja puhu Edealle uudestaan. Hän tekee uuden kirjeen ja ojentaa sen sinulle. Toista tämä niin monta kertaa kuin haluat.

Doomtrain GF:

Tarvitset seuraavat esineet:

1. 6 Remedy+ -tavaraa. Osta Remedyjä kaupasta ja käytä Alexanderin Med Lv-Up -kykyä tuottaaksesi Remedy+:ia.

2. 6 Steel Pipe -esinettä. Näitä voi varastaa Wendigo-vihulaisilta Badlands/aavikoilta ulkopuolella Deling Cityä.

3. 1 Solomo's Ring. Näitä on vain yksi pelissä. Löytyy läheltä patsaan isoa jalkaa Tear's Point -paikassa (disc 3). Kun sinulla on tarvittavat esineet, valitse Solomon's Ring -tavaroistasi kutsuaksesi Doomtrain GF:n. Tämä on pelin tehokkain kutsu.

Lisää aiheesta