Final Fantasy VIII [9]

Onko sinulla vaikeuksia loppuvastustajien kanssa, vaikka kaikilla hahmoillasi on 9999 hp:tä? Tässä tulee ratkaisu. Ensin sinun pitää hankkia ainakin Squallille hänen paras aseensa eli Lion Heart. Sen saat, kun sinulla on tarvittavat esineet siihen.

Esineet löytyvät tästä: Muuta Minotaur-kortti Admantineiksi. Sitten mene Island Closest to Helliin, jossa tappele sinisen lohikäärmeen kanssa, jolta saat Dragon Fangeja. Vielä oleskele saarella, kunnes joudut tappeluun Ruby Dragonin kanssa, jolta voit saada Energy Crystaleita. Sitten vain menet Junk Shoppiin ja vaihdat aseesi Lion Heartiin.

Sen jälkeen kun sinulla on Lion Heart, tarvitset paljon Aura-taikoja. Laita hahmollesi Diablosin Enc-Non-kyky ja mene Island Closest to Helliin tai Island Closest to Heaveniin. Siellä juokset ympäri saarta ja rämpytät vain Confirm-näppäintä. Sieltä löydät myös muita hyviä taikoja. Opettele myös Str-40% ja Str-60%, joista on hyötyä myöhemmin.

Tämän jälkeen mene Ultimecian linnaan ja hoida itsesi Ultimeciaa vastaan. Kun olet tappelussa, laita heti hahmoillesi protect ja shell edellyttäen, että sinulla on Recover-kyky opittuna. Sitten laitat Squallille Aura-taian ja Squall saa melkein joka vuoro Limitinsä täyteen. Ellei saa, sinä voit avittaa häntä painamalla vuoron vaihtumisnäppäintä niin monta kertaa, että Squalli saa Limitinsä.

Nyt on Str-40% ja Str-60% -kyvyistä hyötyä, nimittäin melkein joka iskulla Renzokuken Limitissä Squall tekee noin 3500 vahinkoa vastustajalle. Vielä kun saat Lion Heart Limitin Renzokukenin jälkeen, tekee se yhteensä yli 150 000 vahinkoa vastustajalle, jolla kuolee monista loppuvastustajista kuka tahansa. Helppoa kuin mikä, vai mitä?

Lisää aiheesta