Formulamaailma kääntyy manageripeliksi

Formulamanageripeli Motorsport Manager kääntyy PC:lle syyskuussa, kertoo Segan ja Playsport Gamesin yhteinen lehdistötiedote.

Motorsport Manager on viritetty versio mobiilialuistoille julkaistusta kilpa-ajomanageripelistä, jossa taistellaan maailmanmestaruudesta formula-tallin johdossa. Tehtävänä on vastata auton kehityksestä, tallin henkilökunnasta, sponsorisopimuksista, kisataktiikoista, säädöistä, kuljettasopimuksista ja -kehitysohjelmasta, testeistä ynnä muusta.

Mobiiliversio ei ole järin syvällinen, mutta monipuolisuutta luvataan lisätä PC-versioon. Ensimmäisten kuvankaappausten perusteella auton virityksessä ei mennä millimetritasolle vaan pysytään suurissa linjoissa tyyliin pienet siipikulmat vs isot siipikulmat, pehmeä alusta vs kova. Pelissä ei ole minkään sarjan virallista lisenssiä, minkä tekijät kääntävät osin edukseen, sillä kausien välissä pelaaja pystyy vaikuttamaan talliäänestyksissä sääntöihin. Altavastaajan kannattaa hakea sääntöihin mahdollisimman suuria muutoksia, mikä saattaa heikentää kärkitallien autoja.

2014 Christian West teki Motorsport Manager -mobiilipelin vielä yksinään, mutta PC-versiota työstää nykyään 14 henkeä.