Future Cop: LAPD

Moninpelissä voi koukata itselleen peräti sata ylimääräistä torrit-paukkurautaa. Siirry maan kamaralle, ja vaihda tilaksi regular. Painele sitten seuraavia painikkeita: ympyrä, x, x, ympyrä, ympyrä ja x. Pidä sitten neliö alaspainettuna noin seitsemän sekunnin ajan. Valitsemillasi aseilla ei ole vaikutusta tämän koodin kannalta.

Painettuasi mainittuja painikkeita siirry tank-tilaan, ja päristele takaisin tukikohtaan. Käytä koko matkan ajan tank-pelitilaa. Shoppaile tukikohdassa kolme helikopteria. Tapa sitten itsesi kerran. Nyt tukikohtasi ympärille on sijoitettu sata uutta torrit-asetta, joilla kieltämättä kelpaa präiskytellä.

Kokeile muuten tauottaa peli, ja paina sitten selectiä. Näin ruudulle ilmestyy in-game-valikko. Korosta Volume/SoundFX-valinta, ja paina neliö, select, ympyrä ja x. Korosta sitten Quit-valinta, ja paina vielä x. Lopussa täytyy siirtää kohdistin Yes-valinnan päälle, ja painaa vielä kerran x-painiketta. Siirry pois taukotilasta ja huomaat, että värkkisi kaikki suojakertoimet ovat uusiutuneet.

Neljännellä pelitasolla (salasana SICUGYBLLI) matkusta ensimmäiselle portille. Käänny sitten vasemmalle, ja tuhoa kaikki häiritsevästi käyttäytyvät vihulaiset. Jatka matkaasi suoraan kunnes saavut ensimmäiseen laaksoon, josta pitääkin jo kääntyä vasemmalle. Matka jatkuu edelleen suoraan, ja aivan loppua kohti. Kun pelitason rajat ovat löytyneet, käänny oikealle ja painele veteen. Löydät täältä upean, kiistellyn, mutta muodikkaan Robo Dog -vempaimen.

Lisää aiheesta