Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned [2]

Seikkailupelejä ei markkinoilta suuremmin löydy, joten jokainen uusi yrittäjä toivotetaan avosylin tervetulleeksi. Gabriel Knight ei tosin suuremmin esittelyjä kaipaa, sen verran suosittuja ovat sen edeltäjät olleet. Ohjeita tosin siihenkin on syytä antaa.

Kuten kaikissa seikkailupeleissä, tutki joka paikka ja puhu kaikille kenelle vain pystyt. Jos pystyt ottamaan jotakin, niin ota. Sillä on melko varmasti jotakin käyttöä pelin myöhemmässä vaiheessa, oli sitten mitä oli.

Opettele käyttämään pelin kameraa. Sen ansiosta Gabriel ja Grace liikkuvat ripeämmin paikasta toiseen, ja myös jotkin puzzleista ratkeavat helpommin, kun pyörittelet kameraa ympäriinsä.

Kunhan saat sormenjälkipaketin, voit katsella ja tutkia epäillyn inventorya. Älä kuitenkaan koske mihinkään ennen kuin olet tutkinut tavaroista sormenjäljet.

Tallenna peli ensimmäisen murhan jälkeen. Peli muuttuu sen jälkeen reaaliaikaiseksi, jolloin Gabriel voi käyskennellä ympäriinsä jututtamassa tai vakoilemassa epäiltyjä, mutta vain viiden minuutin ajan. Jos tämän jälkeen lataat tallennetun pelin, voit ohjata Gabrielia eri reittiä pitkin ja oppia uusia juttuun liittyviä asioita.

Vaikka kartalla oleva Hint-nappula kertookin, mihin pitäisi mennä päästäksesi läpi käynnissä olevan vaiheen, käy mieluummin joka paikassa, koska et voi koskaan tietään keneen törmäät, tai mitä uutta opit jutusta.

Lisää aiheesta