Gran Turismo 3: A-spec (PS2)

Professional-moodi: Mene arcade-puolelle. Korosta hard-vaikeustaso ja paina L1 + R1 pohjaan. Hetken päästä Hardin tilalla lukee Professional.

Sarjojen palkinnot: Auton valinta ei ole täysin satunnainen. Paina X-näppäintä silloin, kun iso ympyrä on haluamasi auton silhuetin alla. Nopeus on valttia, sillä ympyrä on tietyn auton alla vain vajaat puoli sekuntia.

Ilmaiset viritykset: Tarvitset kaksi muistikorttia. Tienaa aluksi runsaat 200 000 krediittiä ja osta jokin tehokas auto, kuten Mitsubishi 3000 GT. Viritä kaara äärimmilleen. Tallenna pelitilanne toiselle muistikortille. Palaa päävalikkoon ja lataa pelitilanne ensimmäiseltä muistikortilta. Nyt kaikki rahat ovat taas tallella ja voit ostaa toiselta muistikortilta täysin viritetyn auton kauppahintaan.

Muutama käyttökelpoinen palkintoauto

Mini Cooper 1.3i: Voita beginner-tason Lightweight K Cup.

Nismo 400R: Voita amateur-tason Race of the Red Emblem.

Aston Martin Vanquish: Voita professional-tason British GT Car Cup.

Shelby Cobra: Voita professional-tason Spider & Roadster.

Tommy Kaira ZZII: Voita professional-tason MR Challenge.

Mitsubishi Lancer Evolution VII Rally Car Prototype: Voita professional-tason 4WD Challenge tai Swiss Alps II -ralli.

Suzuki Escudo Pike's Peak Version: Voita kaikki rallit.

Corvette C5R: Läpäise pelistä 50 %.

Team Oreca Dodge Viper GTS-R: Voita kaikki amateur-tason kisat.

Mercedes-Benz CLK Touring Car (D2 AMG Mercedes): Voita amateur-tason Legend of Silver Arrow.

F090/S Indy: Voita Super Speedway -kestävyyskisa (Endurance Race).

F363/M Indy: Voita Cote d'Azur -kestävyyskisa.

Nopeasti vauhtiin Gran Turismo -moodissa: Valitse aloitusautoksi Toyota Yaris RS 1.5. Virittelyn jälkeen selviät sillä helposti Sunday-, Clubman- ja etuveto- (FF Challenge) cupeista. Tarvitset autoa myös Yaris-merkkisarjassa, josta irtoaa suhteellisen mukavia palkkioita.

Ensimmäiseksi kaaraksi ei kannata ostaa huokuttelevalta vaikuttavaa Toyota Sprinter Trueno GT Apexia, sillä saat sen palkinnoksi jo melko varhaisessa vaiheessa. Sprinterillä selviät 80's Sports Car -cupista. Mobiilien rukkaamisessa kannattaa keskittyä aluksi pollelauman kasvattamiseen, kunnon vaihteistoon ja sportti- tai slicksirenkaisiin. Painon pudotukseen on syytä panostaa seuraavaksi.

Yaris-kisojen jälkeen rahaa on taskun pohjalla jo kunnon jenkkirautaa varten. Ford Mustang SVT Cobra R on erittäin hyvä valinta. Virityksen jälkeen se hoitaa ison liudan kisoja Beginner- ja Amateur-tasoilla. Autosta on iloa etenkin takaveto- (FR Challenge), NA- ja Stars & Stripes -skaboissa. Mercedez-Benz SLK 230 Kompressorilla selviät kivasti ainakin Beginner-tason Spider & Roadster-, Turbo- ja mersun merkkisarjoista. Tehokas Nissan Skyline on erittäin käyttökelpoinen isossa liudassa kisoja. Skylineja ei kuitenkaan kannata ostaa itse, sillä niitä tulee palkinnoiksi enemmän kuin tarpeeksi.

Amateur-tason NA- tai Turbo-kisat ovat varsin hyviä ja helppoja alkuvaiheen rahanlypsypaikkoja. Niistä irtoaa 15 000 krediittiä per laaki. Jos Skyline on vireessä, kannattaa tahkota Amateur-tason Red Emblem -kisoja. Ne ovat vain kolmen kierroksen mittaisia ja niistä saa 30 000 krediittiä.

Lisää aiheesta