Gran Turismo [6]

Valitse arcade-tila ja siirry Bonus Items -kohtaan. Ruudussa näkyvät kirjaimet A, B, C jokaisen tason kohdalla. Myöhemmin ne peittyvät joko sinisellä, keltaisella tai punaisella pisteellä. Täyttääksesi neljä isoa kysymysmerkkiä siirry takaisin arcade mode -ruutuun. Valitse Single Race, mikä tahansa vaikeustaso ja sijoitu ensimmäiseksi jokaisessa neljässä alkuperäisessä kisassa A-, B- ja C-luokan menopeleillä. Tämän jälkeen Bonus Items -ruudun kysymysmerkkien tilalla näkyy Autumn Ring, Deep Forest, SS R5 ja Grand Valley Speedway. Nyt käytössä on kahdeksan eri rataa.

Vetäise kaikkien kahdeksan radan kilpailut easy-vaikeustasolla läpi, jonka jälkeen saataville ilmaantuu neljä uutta auto-ryhmää: Toyota, Subaru, The New Dodge ja TVR.

Jos pelaat kaikki kahdeksan kisaa voitokkaasti läpi normal-vaikeustasolla, näet komeat loppuvideot.

Gran Turismo -peliosasta tuttu gt hifi -tila saadaan myös arcade-peliin pelaamalla radat läpi difficult-vaikeustasolla. Pelin äänet ovat kirkkaammat ja ruudunpäivitysnopeus saadaan lähes kolikkopelien tasolle. Myös grafiikan erottelukyky on tässä tilassa korkeampi.

Gran Turismon B-luokan ajokokeissa kannattaa hurjastella oikein kunnolla. Hanki kaikista osioista kultamitalit ja saat kokeilla Chryslerin konseptikaaraa, Copperheadia. Saat saman auton myös voittamalla UK vs. US -mittelön.

Upea Toyota TRD3000GT on sinun, jos hankit takan reunallesi kaikki kultaiset mitalit A-luokan ajokokeista.

Todella Häkkiset ajavat kullalle jokaisessa International A -luokan ajokokeissa, jolloin palkinto onkin tosi kovaa luokkaa. Uusi Nissan Nismo 400R on nimittäin äärimmäisen muikea kärry.

Lisää aiheesta