Grandia

Piilotehtävä: mene Zil Dessertiin kakkosdiskillä. Aavikon eteläosasta löytyy kanjoni, jonka seinustaa pitkin kulkeva polku vie sinut castle of dreamsiin. Linnassa voit puuhastella kaikkea kivaa ja saat Lightning swordin.

Piilotehtävä Soldier Graveyard: mene Zil Desertiin oikeasta sisäänmenosta eli Cafusta. Kun pääset puuston ohi jatka oikealle, kunnes näet pienen ruskean rakennuksen, jossa on massiiviset ovet. Tämä rakennus johtaa piilotehtävään.

Master Chang -strategia: taistelet tämän Church of parmissa. Päihittääksesi Master Changin käytä Howl magic-, V-slash-, Puffy Kick- ja Sue's water -taikoja pysyäksesi elossa.

Nana-, Saki- and Mio-strategiat: nämä hyypiöt kohtaat Garlyle Basessa. Käytä samaa taktiikkaa kaikkiin tyttöihin. Käytä howlslash, W-break, Burnflame, Puffy kick ja comboja. Nana on heikko puukkoja vastaan, Saki V-slash hyökkäyksiä vastaan ja Mio on heikko muuten vaan.

Orc King -strategiat: tämä bossi hyökkää Leck Minesissa. Tapa Orcs ensin. Käytä V-slashia ja Puffy potkua. Varo örkin tulihenkäisyä.

Rock Bird -strategia: kohtaat tämän Sult Ruinsissa. Tappaaksesi nopeasti käytä Justinin V-slashia ja tarvittaessa Suen Rah-Rahia. Käytä comboja, jos Sp loppuu.

Squid King -strategia: kohtaat kingin Ghost Shipissä. Squid King on yksi vaikeimmista bosseista, jonka kohtaat. Ainoa keino, jolla sen päihität ei ole kovin reilu, mutta toimiva silti. Käytä Feenan Flame-hyökkäistä ja Justinin V-slashia ja laita Sue parantamaan kaikkia, joilla ei ole täydet HP:t. Kuolet, jos et käytä Flame Magicia. Saat myös ensimmäisen Mana munan täältä. Käytä sitä saadaksesi Suelle water spellssejä.

Lisää aiheesta