GTA2 [10]

Kun on tarpeeksi korkea kunnioitus joltakin jengiltä, jengiläiset suojelevat sinua poliiseilta, mutta jos kunnioitus on alhaalla, niin jengiläiset alkavat ampua sinua.

Eri jengien tukikohdista löytää hyvin luotiliivejä, aseita ja muuta tarpeellista. Kun jengiläiset alkavat ampua taskuvarasta, mene sivuun, muuten luodit saattavat napsahtaa sinuun.

Tavallisia poliiseja on hyvä tappaa konepistoolilla, haulikolla tai pistoolilla. SWAT-miehiä, FBI:tä (mustat miehet vaimennettujen Uzien kera) ja armeijaa voi nitistää liekin- tai raketinheittimellä. Muista, että myös auto on hyvä tappoväline. Moni on myös huomannut, että jäätelöauton musiikilla ei voi tappaa, mutta paloauton vesitykillä voi.

Autoja on hyvä tuhota liekin- tai raketinheittimellä. Siviilejä puolestaan on mukava päästää päiviltä vaimennetulla Uzilla tai liekinheittimellä. Molotovin cocktailit ja kranaatit lentävät sitä pitemmälle, mitä kauemmin pidät hyökkäysnappulaa pohjassa. Tehtävillä tienaa melkein parhaiten, sillä niistä saa noin 30 000 $ per kerta.

Kaikissa pelin kaupungeissa on mukavat paikat, joissa auton aseistusta voi virittää. Autoon voi asentaa konetuliaseen, pommin, miinoja tai öljyä (öljy luistaa autot ihan minne sattuu, mikä toimii hyvin esimerkiksi jepareihin). Auton voi myös maalauttaa ja samalla auto korjataan. Näiden mukavuuksien hinta on väliltä 5 000 # 50 000 $. Kyseisiä bonuksia voi myös löytää. Kun löydät tankin, ajele sillä ympäri kaupunkia ja tuhoa kaikki eteen tuleva, jolloin pisteitä ropisee mukavasti. Seuraavassa vielä ajoneuvoja, joissa on tappava ase jo valmiiksi: tankissa on tykki, armeijan jeepissä konekivääri ja paloautossa vesisuihku.

Lisää aiheesta