Guardian's Crusade

Päihitä Galestork: Rökittääksesi Galestorkin helposti sinun täytyy olla vähintään tasolla kymmenen ja omistaa elävä lelu (living toy) Dabomb (löytyy varastosta kun olet kepittänyt mushmaren) sekä Pyro (yhdessä Orgo-kylän taloista). Taistelun ensimmäisellä kierroksella käytä Dabombia ja Galestork käyttää Diving Beakkia. Käytä seuraavalla kierroksella Pyroa ja kolmannella Mr. Onealia. Puolustaudu neljännellä ja Galestork putoaa.

Ilmainen pinaattivälipala (spinach snack): Mene Bonikin kauppaan kun se aukeaa. Tarkista oikealla puolella oleva tynnyri. Bonik alkaa puhua ja tarjoaa ilmaisen pinaattivälipalan.

Loputtomat rubyt: Tarkista Kerplen saarella päälikön talossa (oikeanpuoleinen seinä) oleva purkki. Sieltä löytyy rahaa. Joka kerta kerta kun teet sen, saat yhden rubyn.

Superpommi: Tarvitset tätä varten elävän lelun walkbomb. Se latautuu kävellessään. Tallustele kaupunkiin tai jonnekin muualle missä kimppuusi ei käydä. Opasta walkbomb vasten seinää niin, että se kävelee, mutta ei liiku sivuttain. Kymmenessä minuutissa walkbomb on latautunut 100 vahinkopisteen edestä. Tunnissa vahinkoa on kertynyt 6000 pisteen edestä.
Legend of LT: Loitsiaksesi Legend of LT:n tarvitsen legendin ja peacemakerin. Saadaksesi Legendin palaa Dr. Zeppeton luokse kaikkien 68 elävän lelun kanssa ja hän antaa sinulle sen. Sen jälkeen palaa Orgoon ja vietä yö talossasi. Kun heräät, Nehani kertoo sinulle jotakin ritarista (knight) ja rannasta. Mr. Oneal tulee ulos ja kertoo peacemakerista. Nehani ymmärtää, että romu olikin elävä lelu. Mr. Oneal varoittaa, mutta kun Nehani kysyy haluatko tietää siitä, vastaa kyllä. Vie lelut jonkin todella vahvan hiviön, kuten Xisanin luokse ja käytä legendiä ja seuraavaksi peacemakeria. Jos hän selviää, legent loitsii Legend of LT:n. Jälkeenpäin sinut on parannettu kokonaan ja vihollisella on vain yksi kestopiste.

Lisää aiheesta