HBO tilasi Last of Us -sarjan

HBO tilasi The Last of Us -peliin perustuvan sarjan, kertoo HBO:n lehdistötiedote. Käytännössä tieto tarkoittaa tuotannon aloittamista. 

Tekijätiimi sarjan taustalla on yllättävän nimivahva, sillä mukana on tekijöitä menestyssarjojen lisäksi myös pelitiimistä. Sarjan tuottaa Craig Mazin, joka ideoi ja käsikirjoitti erinomaisen Chernobyl-sarjan. Toinen tuottaja on Neil Druckmann, joka työskentelee Naughty Dogin varatoimitusjohtaja. Lisäksi hän on ollut käsikirjoittajana ja ohjaajana Last of Us- ja Uncharted -peleissä. HBO-sarjan käsikirjoittavat Mazin ja Druckmann.

Lisäksi tuontatotiimiin kuuluvat HBO:lta Carolyn Strauss, jolta löytyy taustaa Chernobylin lisäksi myös Game of Thrones -tuotannosta, Naughty Dogilta pelisuunnittelija Evan Wells ja PlayStation Productionsista Asad Qizilbash ja Carter Swan. Massiivinen tuotantotiimi johtuu siitä, että sarja on HBO:n, Sony Pictures Televisionin, PlayStation Productionsin, Word Gamesin ja Naughty Dogin yhteistuotanto.

Last of Us -sarjasta ei tiedetä vielä paljoa. HBO:n oman kuvauksen perusteella asetelma vastaa peliä. Kaksikymmentä vuotta sivilisaation romahduksen jälkeen Joel palkataan salakuljettamaan 14-vuotias Ellie pois karanteenialueelta. Rutiinikeikka muuttuu selviytymistaisteluksi keskellä tuhoutunutta Amerikkaa.  

Sarjalla ei ole vielä ilmestymispäivää.